自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

HKT固網電話續約,兩三年前有JM幫忙俾個直線電話搞掂,但今年個電話已經失效,如果有JM最近續過好offer,可否幫忙pm給我,謝謝幫忙!

大宅

回覆樓主:

我都想要

子爵府

同問~

珍珠宮

BK Milk勳章

irhk 發表於 20-2-18 18:15
HKT固網電話續約,兩三年前有JM幫忙俾個直線電話搞掂,但今年個電話已經失效,如果有JM最近續過好offer,可 ...
我收到信話續約,今日打去,初頭話2年每月110,回5個月164,500惠康券,平均55,跟住我話要諗諗,佢就話比多150惠康券,平均49,我話過兩日先覆佢,不過其實我仲有幾個月先到期,之前一路都係要寄cutform去續約

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆樓主:

其實佢比呢個offer,我都唔知仲寄唔寄cutform好

子爵府

fennieng 發表於 20-2-18 23:03
我收到信話續約,今日打去,初頭話2年每月110,回5個月164,500惠康券,平均55,跟住我話要諗諗,佢就話比多150惠 ...

謝謝您的回應。其實如此offer我可以接受的,請問您是打信上那個電話還是打1000就得到該offer?謝謝!

珍珠宮

BK Milk勳章

irhk 發表於 20-2-19 01:30
謝謝您的回應。其實如此offer我可以接受的,請問您是打信上那個電話還是打1000就得到該offer?謝謝!
...

係佢寄信過黎,話提早續約,送乜送乜,跟住我打去,淨係話平就得,乜都唔駛送

珍珠宮

irhk 發表於 20-2-19 01:30
...

打去1000話cut, 直接講你要嘅offer就ok

子爵府

fennieng 發表於 20-2-19 14:01
係佢寄信過黎,話提早續約,送乜送乜,跟住我打去,淨係話平就得,乜都唔駛送
...
creambb 發表於 20-2-19 17:48
打去1000話cut, 直接講你要嘅offer就ok

唔該哂 兩位,咁我直接打去睇睇。thanks

大宅

fennieng 發表於 20-2-18 23:03
我收到信話續約,今日打去,初頭話2年每月110,回5個月164,500惠康券,平均55,跟住我話要諗諗,佢就話比多150惠 ...

請問這個價錢,有無包括來電顯示呢?

珍珠宮

BK Milk勳章

izumi 發表於 20-2-21 08:05
請問這個價錢,有無包括來電顯示呢?

應該有包一套增值服務 ,我仲問唔要會唔會再平d

大宅

fennieng 發表於 20-2-21 08:34
應該有包一套增值服務 ,我仲問唔要會唔會再平d

謝謝你啊 我收到的報價扣埋5個月免費及超市券 實計要$108/月 24個月約 點解差咁多呀 可以俾我你個sales的電話嗎?

珍珠宮

BK Milk勳章

izumi 發表於 20-2-21 08:41
謝謝你啊 我收到的報價扣埋5個月免費及超市券 實計要$108/月 24個月約 點解差咁多呀 可以俾我你個sales的 ...

咁貴?你係咪有其他服務呀!我要回家先有電話號碼

大宅

fennieng 發表於 20-2-21 08:57

我個報價包埋來電顯示嗰啲 其他無咩啦 我都唔知點解咁貴呀 唔該你先

複式洋房

請問可以pm sales個電話給我嗎?因為下個月到期,要續約,唔該晒

大宅

可否PM 電話俾我? thanks

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

請問可否pm sales電話給我?我也是快到期,要續約,唔該晒呀!

男爵府

可否PM 電話俾我? Thanks!

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆樓主:

要既我應該都比晒,不過真係唔知幫唔幫到大家

大宅

回覆 fennieng 的帖子

請問有沒有給你PLAN sales 的直線電話呢?謝~

首頁

尾頁

跳至