想生BB

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

2020勳章

回覆 kwdfmy 的帖子

我,一年內流咗兩次,第二次最傷心💔不過我都好積極咁繼續努力再試多一次,呢次會將飲食再徹底戒清d,例如咖啡……不過作息和運動,呢段時間就有點無奈,由於疫情,都冇點出過門,home office會令作息變得混亂……

複式洋房

回覆 陶淵明 的帖子

多謝你意見。

大宅

2020勳章

kwdfmy 發表於 20-2-20 20:44
回覆 陶淵明 的帖子

多謝你意見。

複式洋房

回覆 bearbearlo 的帖子

我明白。我心裡面都有你既心聲...所以想傾訴下可以group傾下。有興趣pm我

複式洋房

回覆 chelseywong 的帖子

要調理好都係一個大學問。個group都會分享下,有興趣可pm我

複式洋房

回覆 sunshine2 的帖子

如無記錯你都喺某post提過。一年兩次,一次都嫌多,所以你一定好唔開心。確實要做啲令自己喺呢段時間開心既野。有需要可以pm我,喺group傾下計。

別墅

2020勳章

kwdfmy 發表於 20-2-18 23:16
想搵下啲姊妹曾經流產過,到依家都未有小朋友,又想傾下計,抒發下內心感受。傾下點養生,傾下流產後身心影 ...
我已試過兩次,內心真的難受。不斷問為何要發生在我身上。

複式洋房

想搵下啲姊妹曾經流產過,到依家都未有小朋友,又想傾下計,抒發下內心感受。傾下點養生,傾下流產後身心影 ...

如果開group可唔可以預埋我
冇左之後差唔多兩年都仲未有返

複式洋房

2020勳章

我都兩次了
第一次係19年5月
第二次係20年1月
每次見到大肚婆都好羨慕,好羨慕人哋一胎可以陀到尾

子爵府

2020勳章

我上年8月也是,到現在睇婦科講起還流眼淚。我覺得自己身心還未ready , 但已經高齡了

複式洋房

回覆 Ivyhope 的帖子

確實係會諗埋一邊,點解點解...有需要可以pm我入group傾。

複式洋房

回覆 BB仔和B仔 的帖子

可以pm 我加你入group

複式洋房

回覆 LJ516 的帖子

真心明,我同你一樣有呢個諗法。係好羨慕。需要可以pm我入group

複式洋房

回覆 peaceful~ 的帖子

高齡,我都係。曾經同醫師醫生提及自己懷孕經歷都係你咁,水汪汪。有需要可pm我加入group share

複式洋房

2020勳章

我好明白你既心情 我10月小產完,剛剛再一次化學左.. 個心真係好難 好想搵人傾下 .. 就算身邊既人幾疼自己都無用 .. 依個只有做女人先會明白

大家不如開group 交流下... 大家一齊再努力過

複式洋房

回覆 cc1112 的帖子

可以呀。你pm我電話,我地再傾下❤️

民房

我上星期六8week 自然流產,雖然醫生話好平常,叫我唔好怪自己,但身邊人同屋企人都不停問係咪做錯食錯咩攪到咁。明明心情都唔算好,聽完呢啲說話心情更加差

複式洋房

2020勳章

Yannie2946 發表於 20-2-20 23:51
我上星期六8week 自然流產,雖然醫生話好平常,叫我唔好怪自己,但身邊人同屋企人都不停問係咪做錯食錯咩攪 ...

佢地根本唔明白 ...

複式洋房

kwdfmy 發表於 20-2-20 20:48
回覆 chelseywong 的帖子

要調理好都係一個大學問。個group都會分享下,有興趣可pm我 ...

可以入group大家share嗎?啱啱過年年三十week6小產左....仲要係做ivf打左好多針先bingo :(

大宅

我12月中自然流產, 都傷心左好耐
依家有比較好, 但每當諗起, 都仲係會眼濕濕...
如果有需要, 可以睇一本叫"把你生回來"的書
圖書館有得借, 我覺得睇左有啲放寛心左

依家身體荷爾蒙好似未回覆返咁, M有啲亂
週期36日都仲未黎 (上次29日就黎左)
希望快啲好啦ORZ
養好身體再努力出發

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊