自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Elkast82 發表於 20-2-19 19:49
疫症前冇留意呢d野,都唔知a會hard sell買大量

我附近d ee之前追住黎sell 我(帶住bb)、講到聖水咁

象牙宮

granja 發表於 20-2-19 17:38
呢排咁多舖講呢d產品。 BK 變左打手天堂定係打手戰場。
說出重點來。

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

A牌勁多人話

大宅

Elkast82 發表於 20-2-19 19:50
睇黎b多d支持者,我見a寫到自己先係岩哂,都覺得有少少怪

我用呢支,有世衛認証,瑞士製造

大宅

lovelybaby2015 發表於 20-2-19 19:53
係,有醫生已經講咗乜Q丶bio乜嗰 d係無用

算吧啦,總有d 人情願信貴野有用,都唔會信乜專家講左乜。

ms_maybb    發表於 20-2-19 23:36

水晶宮

畀面勳章

andre_mama 發表於 20-2-19 21:39
算吧啦,總有d 人情願信貴野有用,都唔會信乜專家講左乜。

如果有用,貴都ok
最弊貴,但無用

大宅

luckybaby2011 發表於 20-2-19 20:55
我附近d ee之前追住黎sell 我(帶住bb)、講到聖水咁

我見到有人話醫到佢個病,我唔會當佢係聖水,能醫百病咁誇張,如果真係有酒精我唔會用,不如直接用酒精

水晶宮

BK Milk勳章

bobosweet 發表於 20-2-19 17:25
我只信傳統嘅75%以上消毒火酒,同埋傳統花王或高樂士等大牌子漂白水

但有朋友好沉迷
仲有香薰

大宅

9466 發表於 20-2-19 21:23
我用呢支,有世衛認証,瑞士製造

我最近都係fb見到呢隻,但佢係咪次氯酸水?

大宅

Elkast82 發表於 20-2-19 22:20
我最近都係fb見到呢隻,但佢係咪次氯酸水?

唔係次氯酸水,佢fb咁寫

利用瑞士最新生物科技術,結合無揮發性有機物,非離子表面活性劑,苯扎氯銨(0.028%),EDTA,鹽及水,能有效地引起分子間相互作用的破壞和脂質雙層的解離,極速達致99.999%殺菌作用。

「皇牌多用途消毒殺菌噴霧」取得歐盟EN1040, EN 1276, EN 13697, EN 13727, EN 16615, EN 1275, EN 13624, EN 13697, EN 14348 and EN 14476 測試認證,可極速有效殺滅99.999%細菌、真菌及病毒,包括沙士SARS、MERS、禽流感H5N1、甲型流感H1N1、金黃葡萄球菌、腸球菌、大腸桿菌、綠膿桿菌、白色念珠菌、分枝桿菌、人型結核分枝桿菌、乙型肝炎、人類免疫缺陷病毒,諾羅病毒,脊髓灰質炎病毒,腺病毒5型及輪狀病毒等。

大宅

平均價你呢隻平話aq bxx ,但貴過bioex
bioex 都有證書殺到相同病毒,用哂先再研究買邊隻

大宅

lovelybaby2015 發表於 20-2-19 21:49
如果有用,貴都ok
最弊貴,但無用

恕我直言,每當有人同我講佢小朋友好易病,成日病,一返學就病,我第一句就會問佢:你係未成日好緊張有菌,成日用乜q物q噴架?

通常都會答:係

水晶宮

畀面勳章

andre_mama 發表於 20-2-19 23:23
恕我直言,每當有人同我講佢小朋友好易病,成日病,一返學就病,我第一句就會問佢:你係未成日好緊張有菌 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔識用,冇買

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

granja 發表於 20-2-19 17:38
呢排咁多舖講呢d產品。 BK 變左打手天堂定係打手戰場。
得BK得天下呀

大宅

andre_mama 發表於 20-2-19 23:23
恕我直言,每當有人同我講佢小朋友好易病,成日病,一返學就病,我第一句就會問佢:你係未成日好緊張有菌 ...

疫症蔓延之前我冇用過嫁,可能我驚死,又驚化學野毒到小動物,唯有買,為左自己衛生但唔理動物,我又做唔出,我都明你講咩,有家長會唔俾小朋友飲汽水食雪糕,一食又驚咳/病,反而令到身體仲弱左

大宅

D..D 發表於 20-2-19 23:41
唔識用,冇買

我都唔識用,又唔係專家咪上黎問下,呢到個個都經驗豐富,我想多個參考啫

首頁

尾頁

跳至