時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

LoveT 發表於 20-2-20 14:48
疫症當前警察仍然盡忠職守!感謝一班無畏無懼警察!時刻保護香港人!你哋是最強最好!

...

好多個政府部門都有參與抗疫義工。

香港人,不分你我,上下一心,同心抗疫,發揮出獅子山精神。

男爵府

多謝香港警隊,你哋係全世界最優秀

瑪瑙宮

我尼一生, 除左多謝我呀媽, 就係多謝香港警察, 感謝你們, 香港全賴有你地.

大宅

多謝香港警察,你哋可能係世界上最好嘅警隊

水晶宮

回覆樓主:

大宅

joyce121 發表於 20-2-20 15:00
想洗白黑警? 黑警拉左未?

1月拉左個啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

2024勳章

多謝警察守護香港

子爵府

永遠支持香港警察

珍珠宮

畀面勳章

堅定支持香港警察

子爵府

水晶宮

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

香港警察守護最前線
捉暴徒
捉賊
捉犯法嘅人
仲要做埋防疫工作
就算你班人頭豬
井底蛙
點抹黑警察都冇用
香港警察加油!!
仲有一班守護香港嘅前線人員
堅守崗位醫護
清潔工人
都值得尊敬

珍惜自己,珍惜身邊人...珍惜眼前人
不要給自己一個遺憾~

男爵府

曱甴點死唔斷氣

男爵府

全港上下一心齊抗疫

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

疫症當前警察仍然盡忠職守!感謝一班無畏無懼警察!時刻保護香港人!你哋是最強最好!

...

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

感謝

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

支持

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

大宅

...

留返啲全套保護畀呢啲盡忠警察,叫一哥攞番曬其他高規格保護衣及N95出嚟畀D從冇罷工嘅醫護! 我覺得呢啲醫護都好需要保障!

首頁
12345...6

尾頁

跳至