親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

大廚勳章

oolong817 發表於 20-3-9 23:24
回覆 seaheart88 的帖子

有買旅保 ,而家就係等 航空公司 取消航班, 就可以退款 咁就唔使搞保險 , 因為我地 ...

呢啲人由佢食自己啦。。。最怕呢種又怕蝕抵又怕俾錢但又想跟埋一齊去。。不過做嘢又唔一致。。有時又出聲嗎鬼煩
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

回覆 seaheart88 的帖子

係呀!唉....早排我決定蝕錢,唔去啦 , 佢見蝕又話繼續去 ,咁我又要幫手搞返佢D機票,酒店啦
因為係同一張單,酒店2間房,AGODA 話同一張單唔可以,分開拆開2間房,咁我果間房大房4人房,
我米叫我朋友,一係你補少少錢住我果間啦,佢又唔肯, XYZ... 最終搞左我5 個鐘,要重訂,退款D錢到而家都未收得返呀我,而家又話唔去(未實施隔離前) 又要我搞過,我叫佢酒店自己搞返,因為幫你搞,原本D錢我都未收得返

下次我唔再做哩D位

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Lqueenie 發表於 20-3-1 21:04
我係airasia飛布吉,暫時比3月30日前出發的乘客免費取消,等佢遲下會否安排比4月取消

我都好想去,但仍要 ...
我都係去布吉

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

crystalpui 發表於 20-3-11 17:36
我都係去布吉

我取消左機票,酒店剛有再問agent, 仍然話旅客只要提供健康証明就可上機,所以唔比取消

大宅

Lqueenie 發表於 20-3-11 17:42
我取消左機票,酒店剛有再問agent, 仍然話旅客只要提供健康証明就可上機,所以唔比取消
...

但就算上到,都好似要隔離?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

dreamx2 發表於 20-3-11 19:50
但就算上到,都好似要隔離?

個証明唔係咁易整到,但好似話有証明就唔駛隔離,當然唔知邊個version先係真

男爵府

回覆 bobo1015 的帖子

個疫情唔知會幾耐, 暑假都話可以諗去唔去, 但復活節就一定取消.

子爵府

我好彩四月機票之前agent幫我hold左位未俾錢丶機票酒店都可以免費取消~

伯爵府

AA已經可以免費取消至4月20日,我取消了

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

機票已取消,酒店係免費取消,所以冇影響

首頁

尾頁

跳至