時政擂台

跳至

首頁

尾頁

公爵府

我依家時運高當睇唔到,同埋講下就中牠們晨早中左六合彩啦

大宅

黃C曱甴有冇證據今次確診嘅警察有做過你哋口中嘅衰嘢呀?如果單憑警察身份就話佢係黑警,就話報應,咁所有黃C曱甴都係暴徒,都有份掟氣油彈、堵路、破壞公物、殺人放火……都應該拉去坐監!
而家係又多一個人確診呀!無論係乜野身份,都代表佢之前接觸過嘅所有人都有機會被感染,難保你及你家人都有機會間接被感染!有乜咁值得慶祝呢?

另一方面,今次武漢肺炎並唔係絕症,國內已有萬幾人好返!心腸歹毒嘅黃C曱甴係咪好失望呢?

祝所有患病嘅人早日康復,身體健康!希望疫情盡快消失!
香港加油!中國加油!武漢加油!

子爵府

美味 發表於 20-2-21 00:15
嗰啲人仲成日標榜自己有良知

難聽過粗口

大宅

katherine418 發表於 20-2-21 02:53
係喎,呢到班藍絲鬧人鬧到又話雞又種族歧視,真係好有修養睇左幾頁呢個post仲有隻小學雞藍絲係 ...

撲返過隔離買名牌啦阿姑

別墅

kokochow 發表於 20-2-21 00:12
就係憎到,而不得佢地即刻死囉,
當日點意氣風發對付啲手無寸鐵既人,早就預左有報應啦!
...

子爵府

我自己知嘅黃人有二個係中咗招,大家都祝早日康復,冇人講報應抵死

不過話班暴徒手無寸鐵嘅真似無恥下流嘅人渣

子爵府

TingTing0001 發表於 20-2-21 13:49
睇完你呢 d 言論...
只覺得香港真係無得救了...
你哋繼續老屈繼續造業...

嗰個好明顯個腦有問題

話自己冇咁大方?笑死人,自己狗吠當口業

話「黑警」嗰班根本係畜牲一堆,自己支持攞住坑渠打市民,放火燒人,破壞公物,週街毆打真正手無寸鐵市民嘅敗類仲好意思話警察「黑警」,人無恥則無敵

男爵府

事實上有呢個情況出現係因為冇一個公平公道既方法可以投訴制裁警察

子爵府

besuki 發表於 20-2-21 15:46
證據?

正面對住市民開槍嘅警察唔洗停職受查,揸住電單車刻意衝入人群嘅唔洗受罰,個市民跪係地叫佢唔好槍 ...

咁你班暴徒呢?

欺凌及恐嚇警察家人,擲磚殺人,縱火打爛及滋擾不同政見商店,用漒水淋警察,放火燒活生生嘅人,恐嚇上班醫護,毆打手無寸鐵市民⋯⋯就是你們呢班太冇良知嘅人完全支持呢d行為

咁多暴徒做呢d人渣行為仍有一堆敗類支持,就是因為有班黃人不斷扭曲事實都令到全港咁多人覺得公義不得伸展,又有假髮輕判佢哋所以至有真係有良知嘅人為警察不值

首頁

尾頁

跳至