自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國客戶

回覆 Macusmama 的帖子

Macusmama 你好,帖文中嘅門診服務係指 Bowtie自願醫保客戶可以免費成為 BowtieGo會員,以會員專享價睇所選計劃內嘅門診服務。

BowtieGo 門診服務具備以下特色:

· 看醫生從此少一半負擔:客戶可於Bowtie 醫療網絡内的任何診所享用BowtieGo 會員專享價看醫生

· 強大醫療網絡Bowtie的醫療網絡超過500 名醫生,遍佈香港九龍新界

· 醫療範圍覆蓋廣泛:醫療範圍涵蓋普通科門診、18種專科門診、牙科、中醫,跌打及物理治療

· 簡易程序:現有自願醫保客戶無需核保驗身,便能自動獲得BowtieGo 服務

如閣下想了解更多,歡迎你致電客戶服務熱線30088123,我地嘅客戶服務團隊同註冊醫護代表會為你提供更詳盡資訊。

別墅

有關BowtieGo門診服務,包括:洗牙、普通科門診、專科門診、中醫,跌打及物理治療等,為Bowtie自願醫保客戶「睇醫生 少一半負擔」,我曾致電你們客服問過你們有什麼醫療網絡中選擇醫生,你們回覆如果不投保就不可以知道是什麼醫療網絡,故根本不透明,不符合消費者之權益,若各 jm 真唔介紹看任何指定醫生醫療網絡都接受才好投保!

王國客戶

回覆 WE15 的帖子

WE15 你好,感謝你對Bowtie嘅支持同興趣。基於相關監管條例,Bowtie唔能夠公開醫生名單予BowtieGo會員以外嘅人士。不便之處,敬請原諒。Bowtie客戶服務團隊同註冊醫護代表會盡力為你解答有關BowtieGo門診服務及醫療網絡嘅相關問題。謝謝。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊