美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

係現代美容度買咗少少療程諗住試下啦,我係去佐敦嗰間分店,我唔知係呢間特別差定現代本身係黑店,佢地啲facial師做清潔真係做得好差,清得完全唔乾淨,以前其他facial 舖都會steam面先清黑頭同暗瘡,但呢間真係乜都冇。之後又針到勁痛但又整得唔乾淨都唔知想點。啲黑頭做完一兩日就出翻哂黎,呢排有幾次做完敏感,諗緊仲去唔去好,但仲有成萬蚊

加上成班都勁大陸口音搞到我覺得佢地勁唔專業

到最後差唔多次次去都係咁疲勞式轟炸咁叫我買package 想問下大家有冇去過呢間有差唔多嘅經歷

象牙宮

以前衰,E家沒改?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

chris4ty 發表於 20-2-21 14:39
係現代美容度買咗少少療程諗住試下啦,我係去佐敦嗰間分店,我唔知係呢間特別差定現代本身係黑店,佢地啲fa ...

吾係啊嘛,去黑頭要成萬蚊,甘做到幾多次

洋房

333s 發表於 20-2-21 14:49
以前衰,E家沒改?

係呀 啲staff 態度又差 療程又差 你以前點衰法呀

洋房

Faintedkiddo 發表於 20-2-21 15:05

唔係 仲有其他療程 好似買左廿幾次 但我去左十幾次已經唔想去 次次做完都係咁再chur你買其他療程 一話諗陣先就黑哂面 差唔多每次去都疲勞轟炸你 仲有十次左右真心都唔想再去

民房

我想講 有一次我女朋友去現代到FACIAL 啦 咁我冇事做就坐係到等佢 之後就有人出黎SELL我 問我做唔做下體驗 我已經話唔使啦 之後佢係咁又SELL又話咩皮膚唔好做下咩苦瓜MASK 最後試完就俾佢地說啦 之後就買左10幾次 可能我唔係咩大客 下次去到D STAFF態度差度死 好似求其幫你搞掂就算 整我D毛孔清潔都整到我流眼淚咁滯 出反去D經理仲夠膽死叫我買多D 真係送俾我都唔去 態度差到死

禁止訪問

民房

我係現代做完就冇再續了 班大陸FACIAL師一路做一路係咁講野 我想瞓下RELAX下都唔得,之後我頂唔順好間接話我有啲攰想休息下,佢地就愈講愈大聲,最後得反一個係到仲係咁西我面

複式洋房

Faintedkiddo 發表於 20-2-21 15:05

成萬蚊係幾多次呀 @@

民房

我都有喺果間做,果間都好多大陸人,但我揾开幫我做果個香港人,做开都,OK喎,都吾係次次Sell嘅

複式洋房

chris4ty 發表於 20-2-21 16:17
唔係 仲有其他療程 好似買左廿幾次 但我去左十幾次已經唔想去 次次做完都係咁再chur你買其他療程 一話諗陣 ...

去得吾舒服就換另外一間la,我之前比另一間係尖沙咀ge禁住搶左3000,之後一次都冇去過

大宅

一向都是黑店,好hardsell的

翡翠宮

he1en_0631 發表於 20-2-21 18:07
我係現代做完就冇再續了 班大陸FACIAL師一路做一路係咁講野 我想瞓下RELAX下都唔得,之後我頂唔順好間接話 ...

咁q離普

侯爵府

2024年龍年勳章

真係好衰

洋房

回覆 chris4ty 的帖子

我深同感受。 美容師手勢好參差,每次去到瞓低都會比佢哋sell !價錢又吾平。 我而家鐘意單一收費 或者去小店經營仲好,超碼美容師有hand幫你做,又吾hand sell

男爵府

呢間係出晒名的黑店, 點解LM咁勇?
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

洋房

呢間出名臭wo

男爵府

chris4ty 發表於 20-2-21 14:39
係現代美容度買咗少少療程諗住試下啦,我係去佐敦嗰間分店,我唔知係呢間特別差定現代本身係黑店,佢地啲fa ...

我答你 我試過兩次 做針清
痛到標眼水, 真係未試過做一間針清可以手勢差成咁

大宅

回覆樓主:

黑左十幾年,送俾你試做都唔好去,次次都要你開單買野,唔買療程就話現金優惠價做,連護膚品都sell你買,總之就係要你使錢開單

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至