影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

別墅

Csonmi 發表於 20-4-20 01:30
最後一集,我終於喊咗出嚟 個心真係揪住痛

我睇完成個鐘到而家都未平伏到(emoji)
好心up

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

太悲傷了
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

pigman1212 發表於 20-4-20 03:06
我睇完成個鐘到而家都未平伏到(emoji)
好心up

諗起各種各樣嘅痛

珍珠宮

easypeace 發表於 20-4-20 00:18
結局喊死我,最緊要係冇爛尾。

真係喊到頭都痛
其實有甘多人愛女主
都無憾
我見d人話劇名係講緊女主同自己媽咪講拜拜

男爵府

回覆樓主:

完美的结局

水晶宮

都唔係爛尾, 幾好睇, 係慢D

最感人係女主同佢媽媽個PART, 仲有套劇冇愛情, 都好好睇

其實有好多對白可以思想下的

水晶宮

翻譯都唔錯呀!

子爵府

水晶宮

睇埋花絮, 都唔錯.

唔捨得個小朋友, 佢仲有做咩劇架?

珍珠宮

我覺得個結局好合理

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

個男主做得好好。機智牢房生活都有留意佢。

大宅

昨天剛剛開始看,現在看到第三集。我覺得女二其實顏值都好高喔!

侯爵府

Rickymom 發表於 20-4-21 17:03
昨天剛剛開始看,現在看到第三集。我覺得女二其實顏值都好高喔!

後生靚女。

原來係阿媽誠意動天,如果講埋阿媽阿爸都釋懷就perfect了.

行到水窮處 坐看雲起時

水晶宮

Paris 發表於 20-4-24 06:16
後生靚女。

原來係阿媽誠意動天,如果講埋阿媽阿爸都釋懷就perfect了.

女主角媽媽對女兒嘅愛

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

如果我係女主,對老公同個女我會冇乜担心,因為有另一個女人真心真意對佢哋,尤其當個女係親生咁
反而係自己媽媽,明明好傷心,但又要扮到不在乎,最不捨係佢

首頁

尾頁

跳至