使用意見

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

點解BK仲用武漢肺炎做專題個名呢?
放下自在

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,謝謝你的意見!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

特派員 發表於 20-2-24 11:15
你好,謝謝你的意見!

其實都定義左一段時間,希望bk能盡快更正!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

特派員 發表於 20-2-24 11:15
你好,謝謝你的意見!

其實好想知bk夠竟會唔會將「武漢肺炎」更正為「新冠肺炎」?

感覺bk資訊好唔updated

大宅

bufferzone 發表於 20-3-5 20:44

強烈要求正名為「新冠肺炎」
BK太唔UPDATE了
大家都要好起來啊

珍珠宮

water2002 發表於 20-3-6 10:00
強烈要求正名為「新冠肺炎」
BK太唔UPDATE了

我尋日search過一d報紙,發覺立場反中既先會用「武漢肺炎」這個term

所以都好關心bk對新冠肺炎的命名

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bufferzone 發表於 20-3-6 11:53
我尋日search過一d報紙,發覺立場反中既先會用「武漢肺炎」這個term

所以都好關心bk對新冠肺炎的 ...

放下自在

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,謝謝各位的意見!

大宅

bufferzone 發表於 20-3-6 11:53

所以都好關心bk對新冠肺炎的 ...
BK管理員

珍珠宮

無盡夏 發表於 20-3-6 18:35
BK管理員

珍珠宮

都咁多日啦,都仲未改,BK應該唔想改返岩個正名!實行你睇我唔到你睇我唔到

大宅

特派員 發表於 20-3-6 14:33
你好,謝謝各位的意見!

咁即是轉唔轉
大家都要好起來啊

男爵府

2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

bufferzone 發表於 20-3-5 20:44

Obviously BK is politically biased, rather than fact-based !

男爵府

2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

特派員 發表於 20-3-6 14:33
你好,謝謝各位的意見!

So has the honourable BK admin taken action please?

珍珠宮

kamjjj 發表於 20-3-9 13:35
Obviously BK is politically biased, rather than fact-based !

Bk 好似係新世界既,唔通新世界同bk立場一樣?好唔好問下新世界立場如何呢?

珍珠宮

cattz288 發表於 20-2-23 13:18
點解BK仲用武漢肺炎做專題個名呢?

記唔記得bk係咪新世界架?

象牙宮

bufferzone 發表於 20-3-9 13:56
記唔記得bk係咪新世界架?

係呀~
放下自在

象牙宮

kamjjj 發表於 20-3-9 13:36
So has the honourable BK admin taken action please?

修正返個名真係咁難?
放下自在

珍珠宮

kamjjj 發表於 20-3-9 13:35

我都覺。好失望

珍珠宮

cattz288 發表於 20-3-9 14:24
係呀~

咁立場不一致喎

首頁

尾頁

跳至