自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

鬼怪睇左幾集 冇睇
星星睇左幾集 冇睇
人魚勉強睇晒 好麻麻
呢幾套所謂神劇但根本唔好睇

知道係人魚個編劇已心知不妙,但為左玄彬,冇辦法唔睇,頭一集悶,之後幾好笑好睇,最後幾集超唔掂,個編劇真係把鬼,已經係16 集短劇,後面係無劇情可言,只係無限loop ...

講返玄彬,個樣愈來愈怪,之前瘦到好似食白粉塊面凹落去,最近漲返d 但似塞左棉花咁極唔自然!唉~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

010 發表於 20-2-23 23:20
重點是你要喜歡玄彬

係,唔係玄彬的話,佢地返首爾後我會跳船

珍珠宮

魚兒小寶貝 發表於 20-2-24 22:29
係,唔係玄彬的話,佢地返首爾後我會跳船

F5同世理及政赫條線都好值得睇,男二女二都不錯,仲有北韓大媽/男一媽同女二媽都好睇架!

侯爵府

真係悶到爆,起初諗住睇得一集得一集,但去到第7集真係頂唔順放棄了。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

魚兒小寶貝 發表於 20-2-24 22:25
鬼怪睇左幾集 冇睇
星星睇左幾集 冇睇
人魚勉強睇晒 好麻麻

嘿!同你倒轉! 頭兩套都鍾意! 人魚棄船
玄彬都唔係我杯茶, 太瘦
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Patrick_star 發表於 20-2-24 22:04
I see
今天有個:同事讀投降的降,所以想問下

睇第一集就知係降落既降喇
放下自在

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

skmibb 發表於 20-2-24 23:33
F5同世理及政赫條線都好值得睇,男二女二都不錯,仲有北韓大媽/男一媽同女二媽都好睇架!
...

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

子爵府

sandylaw 發表於 20-2-23 17:41
我都係睇前幾集覺得悶,係到女主返南韓後先到覺得好看,不過結局又變返悶場
...

我都係咁覺得,頭嗰幾集喺北韓濃縮一半個節奏會好睇好多。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

大當家 發表於 20-2-23 18:43
係北韓已經係最好睇
係南朝鮮好悶

佢哋返到南韓,我拖吓拖吓咁睇.
第15集我睇到瞓著
原來北韓情節喺蒙古、南韓忠州拍,完全冇去開城

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

李豆豆 發表於 20-2-24 21:42
表治秀(唔記得個名係咪咁)都好搞笑!

係呢個名, 最後做左中隊既隊長...升尼, 班阿嬋將D肉送走哂去枱另一邊, 笑死人

首頁

尾頁

跳至