網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

有冇JM成功買到?
Thanks

象牙宮

電磁爐

不給拍?

見吉- 島, 有國產。插头更換左。

電磁爐 watt 大, 要更換才用。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

水晶宮

333s 發表於 20-2-25 11:45
電磁爐

不給拍?

係呀,不給拍
Thanks

翡翠宮

loolooloo 發表於 20-2-25 12:50
係呀,不給拍
Thanks

京東落到單呀,呢期無包郵,但有運費半價。有199減50券攞,用埋佢就抵好多。

領券:
https://coupon.m.jd.com/coupons/show.action?key=35cc5bc049bb422c98f08f0005174d79&roleId=27674463&to=https://pro.m.jd.com/mall/active/4RGCa4SRnkmMgeYvx7tdVgTbHq6B/index.html

落單示範:

水晶宮

lyh80115 發表於 20-2-25 17:40

京東落到單呀,呢期無包郵,但有運費半價。有199減50券攞 ...

我琴日就係好似你咁樣去撳掣,按提交訂單之後,有個頁面彈出嚟話唔做我生意。跟住我仲將嗰個頁比人工客服睇,佢仲答我不能發貨到香港.
所以我先上來問一問。
不過都唔該晒你

翡翠宮

loolooloo 發表於 20-2-25 17:44

我琴日就係好似你咁樣去撳掣,按提交訂單之後,有個頁面 ...

唔好搵店鋪客服,試下facebook搵京東香港客服問下。

水晶宮

lyh80115 發表於 20-2-25 17:48
唔好搵店鋪客服,試下facebook搵京東香港客服問下。

個間係美的京東自營

翡翠宮

loolooloo 發表於 20-2-25 17:56
個間係美的京東自營

有分别架,你入到去係唔係寫住「美的官方客服」?嗰啲係美的客服,負責解答關於産品嘅問題;京東系統問題,就要搵京東客服;寄香港就搵售全球客服最好,例如去facebook京東香港。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

淘寶我買過電磁爐及電陶爐, 有用過官集, 有用過順豐, 可能而家疫情期唔得啫, 你過段時間試下啦。
仲有現在上海及北京都唔可以集運住呀。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

水晶宮

lyh80115 發表於 20-2-25 18:01
有分别架,你入到去係唔係寫住「美的官方客服」?嗰啲係美的客服,負責解答關於産品嘅問題;京東系統問題 ...

好的,謝謝

水晶宮

andyman 發表於 20-2-25 21:03
淘寶我買過電磁爐及電陶爐, 有用過官集, 有用過順豐, 可能而家疫情期唔得啫, 你過段時間試下啦。
仲有現在 ...

好的,唔該晒

首頁

尾頁

跳至