影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 畀面勳章

自從上星期睇完孔劉套鬼怪後,暈到而家,日日上網搵佢啲戲睇,剛睇完熔爐,感覺佢同戲中人好相似,會係一個好正義嘅男人。
亦覺得佢同陳豪應該好相似,係一個有禮貌的暖男

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

smpoon 發表於 20-2-25 17:55
自從上星期睇完孔劉套鬼怪後,暈到而家,日日上網搵佢啲戲睇,剛睇完熔爐,感覺佢同戲中人好相似,會係一個 ...

孔劉靚仔好多呀喎!

子爵府

stagea 發表於 20-2-25 19:47
孔劉靚仔好多呀喎!

哈哈。我都係咁話。
不過剛剛睇完熔爐有咁嘅感覺啫

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

smpoon 發表於 20-2-25 20:07
哈哈。我都係咁話。
不過剛剛睇完熔爐有咁嘅感覺啫

我未睇過熔爐,好睇?

子爵府

stagea 發表於 20-2-25 20:12
我未睇過熔爐,好睇?

好睇。不過好sad.
其中一場孔劉喊,我又覺得心痛。(静雞雞話你聽,我幾十歲人,未試過睇戲見到啲男人喊會有心痛嘅感覺)

琥珀宮

smpoon 發表於 20-2-25 20:40
好睇。不過好sad.
其中一場孔劉喊,我又覺得心痛。(静雞雞話你聽,我幾十歲人,未試過睇戲見到啲男人喊會 ...

鬼怪,佢喊都令我有心痛感覺

子爵府

stagea 發表於 20-2-25 20:50
鬼怪,佢喊都令我有心痛感覺

佢真係喊得好悽涼,好想攬實佢,安慰佢

琥珀宮

smpoon 發表於 20-2-25 20:54
佢真係喊得好悽涼,好想攬實佢,安慰佢

齊齊攬

子爵府

stagea 發表於 20-2-25 21:00
齊齊攬

好呀好呀,一齊丫

琥珀宮

smpoon 發表於 20-2-25 21:26
好呀好呀,一齊丫

人人有份

公爵府

親子王國15週年勳章

smpoon 發表於 20-2-25 17:55
自從上星期睇完孔劉套鬼怪後,暈到而家,日日上網搵佢啲戲睇,剛睇完熔爐,感覺佢同戲中人好相似,會係一個 ...

孔劉靚仔丶型好多,點解最近先睇鬼怪?
熔爐我唔咁睇,其餘大部分佢D戲都睇曬或睇過幾次。

咖啡王子一號店
餅乾老師星星糖
真愛上錯身

子爵府

oiyau2005 發表於 20-2-27 13:04
孔劉靚仔丶型好多,點解最近先睇鬼怪?
熔爐我唔咁睇,其餘大部分佢D戲都睇曬或睇過幾次。

嘻嘻。其實比較佢兩個主要係個感覺,覺得兩位都係有禮嘅暖男。
最近先睇鬼怪係因為不嬲對韓劇冇乜興趣,同埋啲演員好多都整到怪怪地,唔係幾啱睇。咁近排少咗出街,又買咗ipad, 易啲煲劇,見呢度jm 介紹鬼怪,咪睇下,點知,就俾孔劉電暈咗,暫時未醒。

子爵府

男與女
諜影殺機
82 年生的金智英
熔爐
我都睇咗,更加覺得佢好正

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

stagea 發表於 20-2-25 19:47
孔劉靚仔好多呀喎!

我都覺得係

公爵府

親子王國15週年勳章

smpoon 發表於 20-2-27 13:50
嘻嘻。其實比較佢兩個主要係個感覺,覺得兩位都係有禮嘅暖男。
最近先睇鬼怪係因為不嬲對韓劇冇乜興趣, ...

我暈咗好耐,但呢道好少孔劉迷

子爵府

oiyau2005 發表於 20-2-27 16:15
我暈咗好耐,但呢道好少孔劉迷

我一暈就即轉頭像。 希望一直暈落去,直到永遠。
唔緊要,我陪你。我以前唔知點解啲jm見到男星冇着衫會流口水,自從睇咗孔劉嗰張冇着衫相,嘩。迷題解開了

公爵府

親子王國15週年勳章

smpoon 發表於 20-2-27 18:51
我一暈就即轉頭像。 希望一直暈落去,直到永遠。
唔緊要,我陪你。我以前唔知點解啲jm見到男星 ...

係呀丶係呀,佢body真係超正。
我第一次睇佢嘅劇係幾年前珈琲王子,迷到依家。

子爵府

oiyau2005 發表於 20-2-27 18:56
係呀丶係呀,佢body真係超正。
我第一次睇佢嘅劇係幾年前珈琲王子,迷到依家。
...

咖啡王子我記得以前有線電視有做過,嗰時走寶了。
鬼怪佢真係好sweet, 又可愛,真係想自己係女主角

公爵府

親子王國15週年勳章

smpoon 發表於 20-2-27 19:15
咖啡王子我記得以前有線電視有做過,嗰時走寶了。
鬼怪佢真係好sweet, 又可愛,真係想自己係女主角:happy ...

你快D睇返啦,星星糖都好睇呀。

子爵府

oiyau2005 發表於 20-2-27 19:38
你快D睇返啦,星星糖都好睇呀。

星星糖。好的。睇埋套voice 就到佢。thx

首頁

尾頁

跳至