自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

jtw_ki 發表於 20-2-25 22:31
我估徐意有目擊個經過,甚至乎佢可能係拐子婆個女

係,我都咁估

珍珠宮

HappyHappyMa 發表於 20-2-25 23:03
咁我唔知喎,我連套戲有鮑姐做都唔知

只係頭先見到3兄妹望流星雨演大妹個小演員同徐意發惡夢夢見 ...

我諗唔會咁複雜卦
唔知你想講話佢哋身份對調左係幾時?如果你話好細個已經同真阿妹對調,即係徐意同哥哥真係由細相處,如果兄妹感情冇可能變成愛情下話, 反而似係拐子佬個女多啲
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

原來唔係兄妹 不過咁又合付常理,見番失散親人都唔即時認番

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

ferrari2007 發表於 20-2-25 23:25
我諗唔會咁複雜卦
唔知你想講話佢哋身份對調左係幾時?如果你話好細個已經同真阿妹對調,即係徐意 ...

我估可能BB時已對掉,不過如果徐意自細已同高sir以兄妹相處,發展為夫妻,又真係怪D我地都係乖乖地追劇等解畫啦

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Cherry04142008 發表於 20-2-25 22:52
張曦雯先係高sir果妹ah

珍珠宮

HappyHappyMa 發表於 20-2-25 23:34
我估可能BB時已對掉,不過如果徐意自細已同高sir以兄妹相處,發展為夫妻,又真係怪D我地都係乖乖地 ...

矛錯
即使冇血緣關係,佢俾人帶走應該都唔會係咁恐怖嘅情景(夢),再加上即使真係親生父母帶走,佢又怕乜同哎吔哥哥相認

首頁

尾頁

跳至