自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

其實知道個教室都衛生有消毒果d, 但又少少驚搭mtr, 又唔想丢低太耐,阿仔件樂器要吹,要除口罩,好矛盾 ,一對一學,我又唔好意思問阿sir 你最近有無去過邊度邊度...

珍珠宮

回覆樓主:

要到中招才後悔嗎?

大宅

回覆樓主:

我哋上門教一對一都唔學住喎

禁止訪問

回覆樓主:

侯爵府

ganggang 發表於 20-2-26 07:02
其實知道個教室都衛生有消毒果d, 但又少少驚搭mtr, 又唔想丢低太耐,阿仔件樂器要吹,要除口罩,好矛盾 ...

要吹嘅我唔會考慮。 危險性太高

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我轉視像上,肯定冇百份百成效,但起碼 keep住見阿 sir,有乜唔明可以提點吓

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

其實都好多POST問補習 / 學野呢D問題...
既然都擔心老師 / 佢既學生唔知有無事
倒不如自己停左佢啦..
唔上堂都可以自己練習架者...(無新野學者﹐吹返練返之前教左既野咪得LOR)
咁當然人係好多借口要繼續去做既....但真係有事唔好怨人囉....

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

其實知道個教室都衛生有消毒果d, 但又少少驚搭mtr, 又唔想丢低太耐,阿仔件樂器要吹,要除口罩,好矛盾 ...

任何要出門上課的課程,都停晒,即使單對單都唔上。
唔係擔心老師。
係擔心同lift,有人咳一下,如果佢係超級帶菌者,都唔安全。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

暫時會停

男爵府

仲要問?原來學樂器比你仔條命同健康更重要?

洋房

我小朋友學小提琴,轉左視像上堂,成效都ok.都有勤力練習,也教到新野,同提點到要留意的地方。單線條樂器上視像係ok的。

侯爵府

牛年勳章

個矛盾點喺邊?如果有比健康更重要嘅原因,係會令你矛盾的,如果無,咁其實無需矛盾,因為你自己應該知道咩係最重要

首頁

尾頁

跳至