自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

係親戚群組睇到消息,話政府派錢,可以買貴d口罩,可以去行街了! 有個仲話可以去飲喜酒 !好心主人家改期啦,想害死人咩

SiuBBee    發表於 20-2-26 13:50

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

無話可說 發表於 20-2-26 13:48
係親戚群組睇到消息,話政府派錢,可以買貴d口罩,可以去行街了! 有個仲話可以去飲喜酒 !好心主人家改期啦 ...

同錢同去飲無直接關係
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

crystal媽咪 發表於 20-2-26 13:54
同錢同去飲無直接關係

政府派錢,有錢買口罩唔使慳住用,有口罩可以去飲去行街!原先未必去,因為唔捨得比咁貴買口罩,要慳住用

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

無話可說 發表於 20-2-26 13:58
政府派錢,有錢買口罩唔使慳住用,有口罩可以去飲去行街!原先未必去,因為唔捨得比咁貴買口罩,要慳住用 : ...

同佢講出年先有錢

ic34    發表於 20-2-26 14:19

不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

係親戚群組睇到消息,話政府派錢,可以買貴d口罩,可以去行街了! 有個仲話可以去飲喜酒 !好心主人家改期啦 ...

2021年3月至有,可能(亦希望)到時已無疫病,咁都飲得杯落嘅

象牙宮

crystal媽咪 發表於 20-2-26 14:01
同佢講出年先有錢

點會唔知丫

珍珠宮

BK Milk勳章

docomo 發表於 20-2-26 14:09
2021年3月至有,可能(亦希望)到時已無疫病,咁都飲得杯落嘅

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

關乜事?

禁止訪問

回覆樓主:

象牙宮

good_pig 發表於 20-2-26 14:18
關乜事?

多左錢使

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你啱

大宅

由結婚酒變滿月酒

珍珠宮

畀面勳章

囉錢黎咁用?

唔係D主人家唔想改呀
我有3單飲,D主人家都話酒店酒樓個期就唔到,同埋book左咁多檯,要cut都唔cut得幾多
我地都係比足但無去

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

crystal媽咪 發表於 20-2-26 13:54
同錢同去飲無直接關係
可能有錢去做人情啩, 其實我都唔明
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

最怕有錢無…………駛
想認識多啲屯門友

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

派錢同出街兩回事。同埋收到錢最快都出年2月後

水晶宮

回覆樓主:

感覺9588喎

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無話可說 發表於 20-2-26 14:24
多左錢使

去飲呢d, 唔frd 有錢都唔去啦

大宅

咁其實出年先有錢拎係咪反而係好事
如果個個都諗住收錢去食大餐,行街shopping去旅行
D一直努力緊既教授同醫護真係多得佢地唔少

大宅

最快一批,出年二月先攞錢!

首頁

尾頁

跳至