自由講場

跳至

首頁
34567...15

尾頁

大宅

回覆樓主:

賣盒貴野俾佢, 幾錢買, 幾錢放。佢要就要, 唔要就叫佢自己出去街買。旺角, 深水埗, 新蒲崗大把貨任佢揀

大宅

2020勳章

天珠殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

3)唔會

王國長老

2020勳章 好媽媽勳章 王國長老

得10隻好慘?佢要求嘅嘢畀得起錢,旺角同銅鑼灣大把貨,咁多要求又唔想俾錢淨係識得搵你笨,睬佢都傻。

大宅

6299 發表於 20-2-27 16:51
本身得2盒劣質口罩,我自己都用緊,網購又訂得少或比人取消單。有朋友得番10個,純好心出於,諗住比1啲佢用 ...

珊瑚宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

而家街有,佢係年紀大定有什麼難題嗎?否則3

珍珠宮

2020勳章

本身得2盒劣質口罩,我自己都用緊,網購又訂得少或比人取消單。有朋友得番10個,純好心出於,諗住比1啲佢用 ...

3 叫佢唔好講野。

男爵府

2020勳章

回覆樓主:

講笑嗎?還要考慮比唔比

子爵府

2020勳章

而家唔係無口罩買,只不過係炒價
無理由我買炒價口罩送比「有能力買,只是不願捱炒價」的人

水晶宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

男爵府

2020勳章

唔俾喇

呢D時候肯送口罩俾佢,係出自真心對佢....唔感恩仲要嫌三嫌四,費事再俾佢喇,佢要就自己去買

伯爵府

2020勳章 陪月勳章

翡翠宮

2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

6299 發表於 20-2-27 16:54
但又好慘,佢得番10個,咁應該點做

自己攞嚟慘,關鬼你事咩?

珍珠宮

2020勳章 精叻鼠年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

無得用都嫌

咪叫佢自己出街買囉

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

公爵府

2020勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

侯爵府

2020勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

大宅

2020勳章

回覆樓主:

首頁
34567...15

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊