自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Dragonmama2012 發表於 20-3-1 22:59
我有用啊 !
食飯時放口罩入去,下次用就用火酒消毒

都係..如果有個魔術貼可以貼埋仲好

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

007~sa 發表於 20-2-27 23:44
這些設計係比你帶全新出街換
唔係放污糟

有些人都用這種夾住紙巾再夾用過嘅口罩,例如食飯除一陣

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

good_pig 發表於 20-3-1 23:23
都係..如果有個魔術貼可以貼埋仲好

我覺得再闊落d好d,唔使好似摔入去咁,避免太多摩擦

珍珠宮

nikfan 發表於 20-3-1 22:55
HKTV 有得賣$85@6,唔洗周圍揾

thx~
我琴日喺日本城都見到有,不過我無買到~我主要係用佢放新口罩,佢係開放式感覺上好易整污糟d口罩所以無買
我最終喺carousell買左一款啪鈕同一款拉鍊密實膠套

人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

珍珠宮

cindy618 發表於 20-3-1 23:52
我覺得再闊落d好d,唔使好似摔入去咁,避免太多摩擦

你可以索性用A5 file
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

瑪瑙宮

ferrari2007 發表於 20-3-2 00:44
你可以索性用A5 file

好彩唔係叫我用A4

水晶宮

good_pig 發表於 20-2-27 23:18

我覺得用耐咗會成個袋一陣口水味

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cherrieloy 發表於 20-3-2 08:55
我覺得用耐咗會成個袋一陣口水味

洗下佢嘛

珍珠宮

Up

首頁

尾頁

跳至