自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

其實最近萬寧門市仲有冇口罩買? 有冇人最近係響門市直接買到?

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我都想知
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

複式洋房

回覆樓主:

我都想知

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

my_bride 發表於 20-2-29 10:36
其實最近萬寧門市仲有冇口罩買? 有冇人最近係響門市直接買到?

唔覺有,門口長期貼冇口罩

APIGMA    發表於 20-2-29 11:15

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

我都想知呢D連鎖店仲有冇貨買。

珊瑚宮

回覆樓主:

唔知
留意吓華潤堂, 無任何通知有KF94 @$10

珍珠宮

cbeyond 發表於 20-2-29 11:09
唔知
留意吓華潤堂, 無任何通知有KF94 @$10

今日。尋日去都唔覺

珊瑚宮

Ononluk 發表於 20-2-29 11:11
今日。尋日去都唔覺

唔係間間有貨
朋友星期三係九龍灣買左5個kf94
上星期見過有成盒N95, 講明唔係手術室用個款, 所以我無買

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔覺有呀

水晶宮

回覆樓主:

日本城有

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好耐無聽見過
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

晤覺有,呢排見萬寧返貨都無人排隊

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

伯爵府

我見就無 , 因為成日行

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

未有貨
放下自在

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

唔見,我都想買

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆樓主:

萬寧之後改咗不是間間有,我區有3間,改咗只有一間有,咁嗰兩間就長期貼住話本店冇口罩銷售,可能唔想朝朝間間店都有人排隊,有嗰間離我屋企係最遠,平時不會去,所以我都想知其實近排有冇口罩買?

首頁

尾頁

跳至