自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

油麥麥 發表於 20-2-29 12:59

唔會諗唔到(除非智障),只係接受唔到事實啫 ,直接 ...

我buy 你。
早幾個月,我指住個6/7歲嘅小孩子問一個老師,呢個係小孩子,二十幾歲又係小孩子?點知答我“係“ 。我話,咁我都係小孩子,我到99歲都係小孩子。跟,佢唔啋我。

公爵府

唔覺見到有新聞,請問係近日發生的嗎?thx

男爵府

犀利咯, 呢啲"小朋友"搞完破壞又可以拎一萬蚊, 賤格到無人有
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

藍田譚C奶 發表於 20-2-29 13:10
兩日有5單啦!小朋友.咁樣害死人.分分鐘車入面係你屋企人或親朋戚友.
...

5單咁多?

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Onlok 發表於 20-2-29 13:46
我buy 你。
早幾個月,我指住個6/7歲嘅小孩子問一個老師,呢個係小孩子,二十幾歲又係小孩子?點知答我“ ...

好勇呀JM

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

藍田譚C奶 發表於 20-2-29 13:10
兩日有5單啦!小朋友.咁樣害死人.分分鐘車入面係你屋企人或親朋戚友.
...

五單!

呢D「小朋友」小心報應!車入面可能係你嘅屋企人!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

珍珠宮

回覆樓主:

著黄背心「守護孩子」的家長去左邊?

禁止訪問

水晶宮

手無寸鐵的小朋友?

水晶宮

littledot 發表於 20-2-29 12:32
諗吓有咩"小朋友"會做啲咁賤格嘅嘢?

即直情用曱甴啦,冇野呀仲叫小朋友?樓主見到立即報警

水晶宮

油麥麥 發表於 20-2-29 12:59

唔會諗唔到(除非智障),只係接受唔到事實啫 ,直接 ...

冇錯啦直接叫曱甴,小朋友已為係

公爵府

hs3290 發表於 20-2-29 13:58
粉嶺公路三車誤撞路中大石 的士失控直撼石壆
https://www.hk01.com/article/441435
...

放石頭做成車禍,令人髮指!好賤格,希望警察快啲拉到人!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Hayeungyeung 發表於 20-2-29 11:42
「家長」們可唔可以好好管教下你們口中天真無邪,大義懍然嘅「小朋友」?!會搞出人命架!

...

放下自在

琥珀宮

回覆樓主:

2月21日,我收到條片,有人係連翔道/龍翔道、葵涌道、大埔道及多條主要幹道,連日來夜晚都有黑衣人/黑色車,放大石或釘係馬路中心,製造壞車與交通意外。

下面條片有14架車爆胎,唔知係咪「小朋友」,但心腸咁歹毒,除咗曱甴諗唔到仲有咩人會咁做,而且道路有CCTV,唔通屈佢地?定係警察扮去扔去放,等佢地啲同事做餐死?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有顏色果隻小孩 只是小孩來哦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

佢地既父母咁犀利既,3點幾4點仲比仔女出街

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

無論咩政見不同,咩色都好,咁樣做嘅人真係畜生不如,賤格到冇人有

侯爵府

Hayeungyeung 發表於 20-2-29 12:10
有人係吐路港向行駛中嘅車掟石,導致交通意外

係咪讀大學的小朋友呀 咁大舊石頭

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

hs3290 發表於 20-2-29 13:58
粉嶺公路三車誤撞路中大石 的士失控直撼石壆
https://www.hk01.com/article/441435
...

push

繩之於法

琥珀宮

畀面勳章

Hayeungyeung 發表於 20-2-29 12:10
有人係吐路港向行駛中嘅車掟石,導致交通意外

之前在屯門公路都試過

首頁

尾頁

跳至