夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

agee 發表於 20-3-3 03:07
.
又二分

珍珠宮

20150618bb 發表於 20-3-3 18:12
又二分
已經編輯過才只有一個 "."
依我看,是不想惹來黑暗面的回應才刪改內容。
唔係個個好似我咁有「亞氏保加症」先經受得起。瞓得平安。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

大宅

858D 發表於 20-3-3 18:57
唔係個個好似我咁有「亞氏保加症」 ...

純好奇一問,此症會對你有什麼影響?

珍珠宮

acskphc 發表於 20-3-3 22:35
純好奇一問,此症會對你有什麼影響?

難相處啦
不懂讀空氣啦 (日本文化的一種不合群之人的形容方式)"Kuuki Yomenai" "Cannot read the air"
請到 此標題下D標題 專搵 我嘅post來閱讀 你就略知 此症對我有乜嘢影響。

同人相處點解咁難
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22932375&fromuid=476619

佳節又嚟多感觸
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22982583&fromuid=476619

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

大宅

858D 發表於 20-3-3 23:09
難相處啦
不懂讀空氣啦 (日本文化的一種不合群之人的形容方式)"Kuuki Yomenai" "Cannot read the air"
...

明白了

858D    發表於 20-3-4 17:22

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

858D 發表於 20-3-3 18:57
唔係個個好似我咁有「亞氏保加症」 ...

首頁

尾頁

跳至