自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

上網睇Isabexxx 一對指定耳環(K金)要近一千
另外Mabexx要購物過一千才免費穿耳。

男爵府

Manwah 發表於 20-3-3 18:58
...

我都想知

別墅

Manwah 發表於 20-3-3 18:58
...

我岩岩都係睇緊穿耳,又係睇左呢2間,今日問左mabexx,買1千可免費穿,但醫療鋼耳環(唔記得係咪咁既名)又要加錢100至200,isabexx就1千樓下,因為幫個女睇,心大心細。。。不過我見仲有成2個月停課,所以想佢係穿就早啲穿...

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

每年暑假會有優惠活動

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我耳窿係响Isabella 穿ka.. 講緊幾十年前响永安 , 手勢幾好!

別墅

上年聖誕帶亞女去普通鋪頭穿耳,包一對一粒嘅耳環同一支消炎水$80搞掂。

子爵府

bbranger 發表於 20-3-3 20:32
上年聖誕帶亞女去普通鋪頭穿耳,包一對一粒嘅耳環同一支消炎水$80搞掂。
...

而家好似唔見有舖頭有相關服務。
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

子爵府

jjkj 發表於 20-3-3 19:40
我岩岩都係睇緊穿耳,又係睇左呢2間,今日問左mabexx,買1千可免費穿,但醫療鋼耳環(唔記得係咪咁既名)又 ...

我都係咁諗。

男爵府

bbranger 發表於 20-3-3 20:32
...

我而家都想搵呢d 鋪仔,
可否pm介紹

別墅

舊時D鋪頭貼住無痛穿耳(可能依家唔興咁樣貼掛)

我去嗰間都冇貼,見佢賣頭飾/耳環就試下問下囉,先知係有。

子爵府

回覆 Manwah 的帖子

Isabella 對對於我個女唔掂,前年聖誕節前穿耳,首三個月早晚用Isabella 買的葯水洗耳,仍間中輕微發炎,三個月後回去檢查,職員把針剪短兼換了耳托,雖然繼續洗耳,但發炎情況更頻密。後來我替她改戴另一對全銀耳環,亦換了火酒和其他葯膏清潔,情況才開始改善

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

上個月帶咗個囡係沙田小店穿,幾好架,揀咗對2百幾嘅耳環,包埋穿

大宅

子恩 發表於 20-3-3 20:53
我而家都想搵呢d 鋪仔,
可否pm介紹

我個女剛响淘大商場三樓细舖穿左,幾十蚊揀對耳環,加三十蚊药水,幾好吾痛

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mabexx...真係唔錯架

大宅

Mabelle 成日免費

子爵府

wcpcelia 發表於 20-3-4 15:44
Mabexx...真係唔錯架

其實唔值,因為一對K金耳環不值錢。賣不到錢,一千元穿耳,有點兒貴。

大宅

mabxxx或細舖有冇得穿耳骨?

伯爵府

itsvera 發表於 20-3-4 15:49
mabxxx或細舖有冇得穿耳骨?

mabelle有得穿耳骨,我都係響mabelle穿耳骨位。

男爵府

好媽媽勳章

Manwah 發表於 20-3-4 15:46
其實唔值,因為一對K金耳環不值錢。賣不到錢,一千元穿耳,有點兒貴。
...

佢經常有免費穿耳,你留意下佢fb

我兩個囡都系度穿,未試過發炎

伯爵府

回覆樓主:

我女4月時都喺mabexx, fb登記dl個apps, 100蚊包耳環+消炎水,ok無問題

首頁

尾頁

跳至