自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

睇電視各美國總統候選人造勢會有好多好多人無帶口罩聚埋,兼且睇到有jm post話以美國檢測新冠肺炎標準係輕症不用檢,重症先至檢。美國咁搞法,容乜易好易大爆發,仲有可能有d無檢測嘅病人輸出去其他各國囉。

禁止訪問

珍珠宮

joyce121 發表於 20-3-4 14:34
匿去火神山

今日天氣又濕又暗,啱曱甴出沒

wcpcelia    發表於 20-3-4 16:26
羅繞睛    發表於 20-3-4 16:22
tweety_joey    發表於 20-3-4 16:15

大宅

joyce121 發表於 20-3-4 14:34
驚就匿去火神山
唔驚快去聚埋一堆

珍珠宮

回覆樓主:

意大利确诊655例了。意大利街头标语:不要乱跑,这里没有火神山也没有雷神山更没有钟南山,也没有共产党当靠山。感染了只能抬上山!

以上是大陸網友寫的

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

loved 發表於 20-3-4 14:25
睇電視各美國總統候選人造勢會有好多好多人無帶口罩聚埋,兼且睇到有jm post話以美國檢測新冠肺炎標準係輕 ...

其實美國人民都算係"順民", 又無話要政府派口罩, 又無話要全面封關, 醫護又無話要罷工~~

禁止訪問

珍珠宮

joyce121 發表於 20-3-4 14:47
多謝武漢

意大利話多謝美國喎

禁止訪問

珍珠宮

joyce121 發表於 20-3-4 14:49
多謝一帶一路及習近平呢個白痴仔

習近平話侵侵最白痴,害人終害己,誰白痴啲呢?

珍珠宮

華華子 發表於 20-3-4 14:45
其實美國人民都算係"順民", 又無話要政府派口罩, 又無話要全面封關, 醫護又無話要罷工~~

...

好多西岸公司已經freeze travel
剛剛同Seatle朋友聊天,今天Amazon已經有人確診,開始quarantine。但學校仍然唔close,所以家長只可以請假。好多人已經對Federal同State government都極度不滿,佢哋都話要靠自己。

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

loved 發表於 20-3-4 14:25
睇電視各美國總統候選人造勢會有好多好多人無帶口罩聚埋,兼且睇到有jm post話以美國檢測新冠肺炎標準係輕 ...

可能好快攬炒!
等睇老尾嘅「流感」死幾多人!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

水晶宮

joyce121 發表於 20-3-4 14:49
多謝一帶一路及習近平呢個白痴仔

你真係驚死冇人知你智力有問題呀,你咁講想人唔知到幾難

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

華華子 發表於 20-3-4 14:45

...

仲要好順服咁係FB賣口罩廣告留言:唔洗戴口罩呀!戴口罩冇用呀......, 佢哋真係好聽話

珍珠宮

mizuho 發表於 20-3-4 14:52
好多西岸公司已經freeze travel
剛剛同Seatle朋友聊天,今天Amazon已經有人確診,開始quarantine。但學校 ...

我覺得可能大選在即,Trump Trump吾知自己仲有無得連任,索性少做少錯,吾做吾錯。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我第一件事諗起韓國

不過都有唔同,美國唔檢驗就冇確診啦

珍珠宮

三億人口,只有三千萬個口罩存貨,其實政府可以點呢?

珍珠宮

bufferzone 發表於 20-3-4 15:10
我第一件事諗起韓國

不過都有唔同,美國唔檢驗就冇確診啦

咪就係!好不負責任

珍珠宮

bufferzone 發表於 20-3-4 15:11
三億人口,只有三千萬個口罩存貨,其實政府可以點呢?
起碼俾市民知道個嚴重性,減少出街減少聚會,掩耳盜鈴只會令情況惡化

象牙宮

2024年龍年勳章

mln 發表於 20-3-4 14:43
意大利确诊655例了。意大利街头标语:不要乱跑,这里没有火神山也没有雷神山更没有钟南山,也没有共产党当 ...

意大利兩日前已接近1700例了。

首頁

尾頁

跳至