潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

IloveJJ 發表於 20-3-4 21:14
有無人試過?ok嗎?

Ok, 我就上年11月買過個Niki leather shoulder bag.

wcpcelia    發表於 20-3-6 15:10

禁止訪問

大宅

IloveJJ 發表於 20-3-4 23:40
包裝那些無問題嗎?看到舊post有人話收到的貨是二手。

Harrods賣二手,自己就吾係好相信,英國Harrods喎。
真係覺得有問題,可以return.

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

買過loewe ,個袋無問題。

禁止訪問

珍珠宮

禁止訪問

回覆樓主:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

IloveJJ 發表於 20-3-26 03:49
我落了單,點知過兩日話無貨退款,然後差價成2百幾蚊。

而家揀第二隻色,又扣了錢等緊checking stock, 希 ...

英鎊跌左我年頭book Easter holiday d 酒店同入場卷,而家攪refund 都蝕左大概10%

BTW, Harrods 久不久會有10% off..

禁止訪問

男爵府

回覆 IloveJJ 的帖子

可以打去信用卡公司waive

禁止訪問

男爵府

佢會話佢地要收1% etc etc,你堅持下就得,我未試過有卡唔得,通常細數我由佢,但幾百蚊我會堅持

禁止訪問

瑪瑙宮

IloveJJ 發表於 20-3-26 08:32
唔係英磅跌咗,係因為買賣兌換,因為我退款完,買返另一隻色,佢又扣返同一樣價錢(同上次買袋一樣),如 ...

我記得我都試過兩日後被cancelled 單,佢當時未出貨只係hold 住credit card 唔會扣錢,之後cancelled 就release 返個credit amount ,無任何費用呀。你打去銀行問下啦。

男爵府

自己執生啦好似收late charge咁,waive係人情唔waive係道理

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我買過loewe gate bag,係真貨,但pack貨好求其,得一個好薄既白色束繩袋裝住,外面一個大紙箱,冇tag,亦完全冇任何雪梨紙或bubble紙包住,可以想像個袋在盒內浪來浪去。另外,佢竟然pack漏左個塵袋比我,我email去cs好多日都冇人覆,後來去fb message 就有覆,佢叫我自己去香港shop攞個塵袋,或者return返,但冇得退運費,好似要2佰幾蚊。個人覺得都係farfetch or mytheresa 水準好啲。。

wcpcelia    發表於 20-4-5 11:06

首頁

尾頁

跳至