潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

ungela914 發表於 20-3-5 10:01
終於等到shipment 到New york ! 好彩上個禮拜留低information 比 SA putted on waiting list . SA 中午call ...

好似好正

子爵府

appleyuen 發表於 20-3-5 22:30
呢排都冇出過街去睇呀 我見代購賣19990

呀唔記得你鐘意搵袋購買,好過同人爭

琥珀宮

回覆 ungela914 的帖子

Beautiful

侯爵府

好靚呀

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

個袋好靚
但唔知個袋頂受唔受力, 用得耐唔知會唔會"拱"起或拉鏈唔受力容易爛

男爵府

blueski 發表於 20-3-6 13:18
個袋好靚
但唔知個袋頂受唔受力, 用得耐唔知會唔會"拱"起或拉鏈唔受力容易爛 ...

我都覺會有呢個問題,真係要裝d好輕can野

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

個袋好靚
但唔知個袋頂受唔受力, 用得耐唔知會唔會"拱"起或拉鏈唔受力容易爛 ...

你講完又覺得可能會有呢個問題
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

終於等到shipment 到New york ! 好彩上個禮拜留低information 比 SA putted on waiting list . SA 中午call ...

超靚,想問下個袋本身重唔重?thanks

子爵府

個袋好靚

我呢個係牛皮嘅魚子醬都幾硬正,同埋咁細個袋最重都係個電話,所以都睇你要放D咩人去

子爵府

Tiffanybaby123 發表於 20-3-6 18:58
超靚,想問下個袋本身重唔重?thanks

唔重,因為實物真係細好多,所以如果我要放晒我每日需要嘅嘢都會同WOC 差唔多重

侯爵府

牛年勳章

公爵府

回覆樓主:

超級靚呀,好想買呀,希望香港快啲返貨啦,呢個價錢買到個裝到野既cc係極抵呀!

wcpcelia    發表於 20-3-8 17:49

子爵府

pp_pp1021 發表於 20-3-6 23:07
超級靚呀,好想買呀,希望香港快啲返貨啦,呢個價錢買到個裝到野既cc係極抵呀!
...

係呀!

大宅

ungela914 發表於 20-3-6 20:27
唔重,因為實物真係細好多,所以如果我要放晒我每日需要嘅嘢都會同WOC 差唔多重
...

如果側孭條錬長唔長呢?

子爵府

Tiffanybaby123 發表於 20-3-7 21:48
如果側孭條錬長唔長呢?

如果你高大嘅話就唔太長!因為我側咩已經去到個hip 嗰度

子爵府

onon0308 發表於 20-3-5 12:27
congratulations 買到心頭好!
我都等緊同款Navy colour , 不過太hit ,好多JM都想買
我都 ...

香港會返深藍色

大宅

hello
想問你孭上身係咪到盆骨個位左右?

侯爵府

So cute

子爵府

黑衣天使 發表於 20-3-9 17:48
hello
想問你孭上身係咪到盆骨個位左右?

斜咩時係呀!

大宅

ungela914 發表於 20-3-9 19:39
斜咩時係呀!

佢係box你咩上身會唔會覺得有d「牙炸」?
我都好有興趣,諗緊買佢/WOC定Mini好?

首頁

尾頁

跳至