論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

DYDY2323 發表於 20-3-25 22:47
咁你agent有無話菲律賓個邊有無開工,攪唔攪到OEC?

我agent有講呀,佢話菲律賓除左銀行醫院雜貨鋪,其餘所有都停工停課到4月中,所以冇人做到oec...

子爵府

BK Milk勳章

我agent説,他們這個星期有兩批工人來港。我真的有點混亂,不是封呂宋島,為什麼有飛機可以升降?

大宅

happyfamilyy 發表於 20-3-26 07:23
我agent有講呀,佢話菲律賓除左銀行醫院雜貨鋪,其餘所有都停工停課到4月中,所以冇人做到oec...
...

我都等緊批Visa,即係批左都無用....都要等個邊開工

大宅

happy_tater 發表於 20-3-12 11:36
甘我唔知了,咩都個agent搞掂晒,唔使我煩。2月尾同我講個visa將會3月11批出,尋日就話批左,影埋相俾我了 ...

可以pm agent的資料給我嗎?謝謝你

別墅

DYDY2323 發表於 20-3-26 10:17
我都等緊批Visa,即係批左都無用....都要等個邊開工

菲律賓隔離令又延期到5月15號...我剛問agent佢話oec都會繼續受影響到....都唔知仲要等到幾時...

大宅

happyfamilyy 發表於 20-4-25 11:22
菲律賓隔離令又延期到5月15號...我剛問agent佢話oec都會繼續受影響到....都唔知仲要等到幾時... :thinking ...

咁最快都6月中先到到

別墅

DYDY2323 發表於 20-4-25 11:52
咁最快都6月中先到到

如菲律賓復工後,其實一般工人可以幾耐左右到港?因為佢泥香港仲要隔離14日呀

大宅

happyfamilyy 發表於 20-4-25 11:54
如菲律賓復工後,其實一般工人可以幾耐左右到港?因為佢泥香港仲要隔離14日呀
...

正常3個week度出文件,再買機票過黎,但而家積左咁多case係手,其實真係唔知佢會耐幾多

首頁

尾頁

跳至