自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

自行隔離無問題,開窗空氣流通休息下應該無事,不過可以去私家確診一下就安全D

侯爵府

怪獸青BB 發表於 20-3-6 22:31
D人太無聊,已經過左成個月,兩個隔離期都過埋,仲要拎出嚟講,最近真係無野好講啦?
...

專玩抹黑,呃D蠢人,有D人好叻架,香港近半年見唔少。

大宅

果個發帖人擺明要捧紅大力啦

珍珠宮

熱血金章

月見草 發表於 20-3-6 23:24

所以我都好想知喺日本返嚟嗰個莊太定莊小姐,佢都係喺日本感 ...

韓國,日本市民都買唔到口罩,國民都自行解決應對。係香港人大吵大鬧,話政府唔派口罩

我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

男爵府

candiceLingLing 發表於 20-3-6 20:48
http://www.####.com/514216/24parent/曾到過深圳-兒子發燒後自行在家隔離-父母:去檢疫/

本身單新聞都係由人作出黎,咪無事囉,個仔識照顧自己 有人信先好笑

琥珀宮

畀面勳章

calvin1230hk 發表於 20-3-7 08:36
專玩抹黑,呃D蠢人,有D人好叻架,香港近半年見唔少。

仲有,潛水都見唔少

侯爵府

I9528 發表於 20-3-7 16:08
仲有,潛水都見唔少

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

VICTLEUNG 發表於 20-3-7 16:06
本身單新聞都係由人作出黎,咪無事囉,個仔識照顧自己 有人信先好笑
...

佢個仔咁大個,唔可以識照顧自己?

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

...

個仔咁大個點會唔識照顧自己

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

http://news.tvb.com/local/5e63006034b0318e1924dcf2

有懷疑可以求證

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大力大力 發表於 20-3-6 21:42
好明顯係講我兒子吧 ~

痊癒後、阿仔亦去照過肺、而肺部是清的、之後剛好公司亦要醫生證明(所以我們叫他去 ...

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

侯爵府

回覆樓主:

鑽石公主號個莊小姐咪無用藥自己好返,佢俾送到名古屋附近未開業嘅醫院隔離,無藥食無照肺,14日之後驗過兩次陰性就放人
唔好點評我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

你好嗎 發表於 20-3-7 17:10
鑽石公主號個莊小姐咪無用藥自己好返,佢俾送到名古屋附近未開業嘅醫院隔離,無藥食無照肺,14日之後驗過兩 ...

係囉~其實好多case病徵都無乜, mild到會自癒!
放下自在

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

...

你以為佢個仔係停緊課d幼稚園學生呀?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

鴨鴨比 發表於 20-3-6 22:48
有位姓盧網友相當關心大力兄,係各大Facebook 黃色專區留言貼文,成個月舊文都可以炒冷飯
...

金田一

子爵府

candiceLingLing 發表於 20-3-6 20:48
兒子四日後退燒,期間並沒有到過政府的疾病控制中心檢驗,有網民認為「發高燒、肚痾、流感」已經中了三項新 ...

其實果位家長處理得好好。有自我隔離有乜問題?

而家有病周街去果d又唔見人提?香港其實奇十星

大宅

兒子四日後退燒,期間並沒有到過政府的疾病控制中心檢驗,有網民認為「發高燒、肚痾、流感」已經中了三項新 ...

等緊你發表偉倫呀

首頁

尾頁

跳至