潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

上網搵左龍C FU 整個袋轉色,由交袋至今已經超過半年,都未整完,係咪正常?
有問住佢,佢都有回覆
請問有無人搵過龍C FU 維修過手袋可以分享下?

大宅

applebunny 發表於 20-3-11 13:38
上網搵左龍C FU 整個袋轉色,由交袋至今已經超過半年,都未整完,係咪正常?
有問住佢,佢都有回覆
請問有 ...

搵佢整過冇問題,可以WhatsApp 佢跟進下

男爵府

我搵Stylus(最貴果間)翻新H袋,4000幾,都夠膽整左幾次先整得稍為滿意

已經特登搵間最貴

複式洋房

pangpanghk 發表於 20-3-11 15:05
搵佢整過冇問題,可以WhatsApp 佢跟進下
都有,但你上次整左幾耐先拎得返?

複式洋房

DengCK 發表於 20-3-11 22:35
我搵Stylus(最貴果間)翻新H袋,4000幾,都夠膽整左幾次先整得稍為滿意

已經特登搵間 ...

整左幾次?佢肯免費翻手整?

男爵府

2020勳章

applebunny 發表於 20-3-11 13:38
有問住佢,佢都有回覆
請問有 ...

他点答你?系未運輸問題令材料運唔刭?

男爵府

applebunny 發表於 20-3-12 01:15
整左幾次?佢肯免費翻手整?

咩免費呀!俾左4千幾,呢個數夠買個唔錯的牌子手袋啦!整左唔知三軟四次,次次有甩漏

wcpcelia    發表於 20-3-12 11:00

複式洋房

christywong111 發表於 20-3-12 01:32
他点答你?系未運輸問題令材料運唔刭?
係呀

男爵府

2020勳章

applebunny 發表於 20-3-12 20:49
係呀

那你有否what apps 你

民房

我都有幫襯過龍師父 佢之前幫我整好咗好幾個Chanel ,hermes手袋銀包 手工好好 染色用左好耐冇甩色 金屬配件都做得好好 所以我keep住都有搵佢整保養下 不過近年香港搞成咁樣 聽佢講過佢入口歐美材料好多叩左海關 訂咗貨冇得到手 同天氣問題 所以工序都拖慢咗 我就等八九個月 不過很值得等 因為我之前試過好多間 手工差 中環卓峰,Stylus,屯門DearSis,大角嘴雲C苦最衰尼個整爛我幾個袋又不付責任,又會甩色又冇保養 。龍師父好好人的 有心人做手作 所以樓主可放心 你真係想快點 可以再WhatsApp問吓師父 佢睇到一定會覆 我都仲有手袋逈佢度整緊 希望我嘅分享 可以解答到你擔心疑慮。

子爵府

Lilibaby0327 發表於 20-3-14 01:53
我都有幫襯過龍師父 佢之前幫我整好咗好幾個Chanel ,hermes手袋銀包 手工好好 染色用左好耐冇甩色 金屬配 ...

可以pm 龍C父的聯絡電話嗎,thanks

大宅

搵佢整過,真係要等。但值得

複式洋房

多謝大家分享~ 如果等咁耐係正常咁我都安心d。

複式洋房

回覆 christywong111 的帖子

每次我主動whatsapp 佢,佢都有覆我。暫時佢無主動whatsapp過我

伯爵府

2020勳章

Lilibaby0327 發表於 20-3-14 01:53
我都有幫襯過龍師父 佢之前幫我整好咗好幾個Chanel ,hermes手袋銀包 手工好好 染色用左好耐冇甩色 金屬配 ...

龍師傅好過
卓峰 和 Stylus ??
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

伯爵府

2020勳章

applebunny 發表於 20-3-16 15:50
回覆 christywong111 的帖子

每次我主動whatsapp 佢,佢都有覆我。暫時佢無主動whatsapp過我

有冇龍師傅contact?

師傅得一對手,而且好嘅又有經驗嘅師傅手工好難搵

慢工出細貨
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

民房

回覆 Huuu 的帖子

對 我幫襯左龍師父超過10年 之前仲諗住果D賣廣告嘅好好 誰不知全部瀨晒嘢 卓峰 同Stylux整到返嚟 用都冇兩個月 ...唔係甩色就係爆開裂皮 仲發霉多過以前 總之一臉眼淚

民房

回覆 applebunny 的帖子

你試下再問問師父 睇下佢點回覆你

男爵府

Lilibaby0327 發表於 20-3-16 20:20
回覆 Huuu 的帖子

對 我幫襯左龍師父超過10年 之前仲諗住果D賣廣告嘅好好 誰不知全部瀨晒嘢 卓峰 同Stylu ...

可否share 龍c fu contact ?

別墅

我都想要電話

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊