美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

禁止訪問

牛年勳章

別墅

leoanahuang 發表於 20-4-7 00:21
清哂好耐,打到第6次已打清,以前每年都要打一次Ultherapy Hifu 做提升,但打左M22之後就塊面好firm,蘋果 ...

你喺邊到打

象牙宮

leoanahuang 發表於 20-4-7 00:17
我嗰間打3個模式,但我打到後其都冇打第三round,因為皮膚已經冇乜問題
第一round做膠原增生、嫩膚、緊緻 ...

看來, M22 任何人都合適。
打3 次。

第一round做膠原增生、嫩膚、緊緻、去紋同收毛孔 ---------------------------------------------- yes
第二round 打美白、膚色均勻、打完有返光澤 ------------------------------------------------------- yes
第三round 重點再打多次有問題既位置,比如係色斑、血管、暗瘡和減退泛紅發炎等等...yes

王者之光

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

民房

M22 其實係彩光,對面層斑&嫩膚係好有效!但荷爾蒙斑效果麻麻,都係要做返激光會好啲始終能量深層啲!

男爵府

winghc21 發表於 20-3-25 20:15
我係中環皮膚專科陳醫生到打3次M22, 成4800/1次, 皮膚係有改善, 但荷爾蒙斑就無咩改善, 後尾都 ...
係咪xx中果間?我記得4800係姑娘打,有無記錯?

大宅

我嗰間打3個模式,但我打到後其都冇打第三round,因為皮膚已經冇乜問題

請問係邊間

大宅

我見A+有新入,有無人做左知幾錢做幾耐?

禁止訪問

民房

renee_131 發表於 20-4-8 12:41
我之前聽醫生講, m22有美國FDA 証明有效去荷爾蒙斑, 但反而目前無一部pico有美國FDA証明可以有效去到荷爾 ...

之前做開個醫生都話荷爾蒙斑不能完全去除,只可以淡!

禁止訪問

牛年勳章

禁止訪問

民房

renee_131 發表於 20-4-8 14:15
好多醫生都係quote返FAD, FAD話打唔到醫生就話打唔到
但掉返轉, 就算FAD話打到, 醫生都唔會實牙實齒同你講 ...

一定啦!邊會有公司咁肯定話可以打到d 斑喎!除咗d 黑店成日sell 你乜都話得(emoji)

複式洋房

333s 發表於 20-3-23 09:23
M22 有多少探头打? 还是波長?

皮膚反黑好慘的。

之前又話pico唔反黑,其實係美容院誤導,醫生話pico都會反黑的,只係機會細啲,同埋最緊要係touch wood真係反黑左間公司有無辦法攪番掂,我自己就冇打到反黑,不過我果間分享好多反黑case studies畀我睇,解釋左點解呢d case會反黑&之後點攪番掂,我見好多都係系醫生打到反黑,最後都成功被佢地攪掂,好似好專業咁,都畀到D信心我係搞得掂我D斑!

大宅

發妹的天地 發表於 20-4-8 18:50
一定啦!邊會有公司咁肯定話可以打到d 斑喎!除咗d 黑店成日sell 你乜都話得(emoji)
...

有啊 我打開戈間有簽合約保證試做一次都有明顯效果
同埋真係唔sell 佢地都唔驚冇生意 因為隔1-2星期後你自己見到效果就會自己返去再打

大宅

可否PM資料給我。謝謝!

大宅

請問可以pm我係邊間嘛?

禁止訪問

牛年勳章

別墅

可以pm 邊間嗎? thanks

禁止訪問

大宅

hp-6 發表於 20-6-13 15:57
A+我做左啊,試做$1500 有8折,明顯痛過1064嫩膚效果都無jm講得咁好,我打完啲荷爾蒙斑都冇淡 ...

咁會好痛

首頁
12345...11

尾頁

跳至