美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

我個同事打完白左2度,皮膚白滑左 佢好讚呢部機, 見佢荷爾蒙斑打到第6次終於開始有淡到, 我見BK JM講荷爾蒙斑好難攪, 打6次有效果應唔錯

333s    發表於 20-3-11 21:05

複式洋房

上年yoko tsang 自己開美容院, 極力推介E部機, 佢成間美容院淨係入E部打斑機,對荷爾蒙斑好有效果, 我打過4次, 係有白淨咗, 不過佢地話打荷爾蒙斑就要打多幾次先有效, yoko tsang到都唔平, 要成2000幾蚊一次, 唔知仲繼唔繼續好, 好驚打到最後曬哂D錢都冇效果

琥珀宮

2021勳章

noodleTT 發表於 20-3-11 17:50
我個同事打完白左2度,皮膚白滑左 佢好讚呢部機, 見佢荷爾蒙斑打到第6次終於開始有淡到, 我 ...

lumenis beauty?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

別墅

開心吸收勳章

今日去咗打呢一部機,但係佢話唔係針對底層荷爾蒙斑,反而係用其他機將荷爾蒙斑打散晒再用呢部機做表層嘅斑

大宅

fafasamatha 發表於 20-3-12 12:41
上年yoko tsang 自己開美容院, 極力推介E部機, 佢成間美容院淨係入E部打斑機,對荷爾蒙斑好有效果, 我打過4 ...

佢有冇話要打幾多次 ? 我嗰間M22 打荷爾蒙斑可以一次見淡喎, 你可以去試下

別墅

pingcoubai 發表於 20-3-12 18:04
今日去咗打呢一部機,但係佢話唔係針對底層荷爾蒙斑,反而係用其他機將荷爾蒙斑打散晒再用呢部機做表層嘅斑 ...

以我所知深層都有分幾深層, M22 都打到深層但唔係最最最深層既荷爾蒙斑, 如果要打到最深層就應該要夾機打先有好既效果

複式洋房

leoanahuang 發表於 20-3-15 01:28
佢有冇話要打幾多次 ? 我嗰間M22 打荷爾蒙斑可以一次見淡喎, 你可以去試下

係咪同一部機? 點解你同我個效果咁大差別既? 你做幾錢一次?

大宅

333s 發表於 20-3-12 16:09
lumenis beauty?

樓主應該講緊lumenis M22果部機, lumenis beauty係第2間 ?

大宅

fafasamatha 發表於 20-3-18 19:45
係咪同一部機? 點解你同我個效果咁大差別既? 你做幾錢一次?

應該係同一部啦, 不嬲打斑唔同人打效果都可以差好遠, 幫我做果位治療師話M22要一次打出咁多種唔同效果, 仲要保證去斑有效, 係要有特別竅門, 我試做都係$1280咋麻

禁止訪問

琥珀宮

2021勳章

leoanahuang 發表於 20-3-22 17:43
應該係同一部啦, 不嬲打斑唔同人打效果都可以差好遠, 幫我做果位治療師話M22要一次打出咁多種唔同效果, 仲 ...

M22 有多少探头打? 还是波長?

皮膚反黑好慘的。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

大宅

應該係同一部啦, 不嬲打斑唔同人打效果都可以差好遠, 幫我做果位治療師話M22要一次打出咁多種唔同效果, 仲 ...

請問你係邊間啊

複式洋房

我係中環皮膚專科陳醫生到打3次M22, 成4800/1次, 皮膚係有改善, 但荷爾蒙斑就無咩改善, 後尾都去左第2間打pico

333s    發表於 20-4-2 09:42

禁止訪問

大宅

pizza_baby 發表於 20-3-23 00:31
多種唔同效果係咩效果?

我覺得我果到啲治療師打得無咁痛之餘, 即時打完膚色仲嫩白, 荷爾蒙斑一星期後淡左成一半, 連毛孔都細左

333s    發表於 20-4-2 09:43

琥珀宮

2021勳章

M22要一次打出咁多種唔同效果, 仲要保證去斑有效,
試做都係$1280咋麻,

打1个模式?
m22 有去色素的模式嗎?

琥珀宮

2021勳章

noodleTT 發表於 20-3-11 17:50
我個同事打完白左2度,皮膚白滑左 佢好讚呢部機, 見佢荷爾蒙斑打到第6次終於開始有淡到, 我 ...

M22 彩衝光,將脈衝光更進化細分為多種不同波長的濾光鏡,搭配OPT專利脈衝科技,能客製化複合式解決多種問題肌,效果更精準、更加倍有感!

M22 彩衝光效果、改善膚色不均、緊緻肌

膚色素/斑點/皮膚暗沉/膚質改善
青春痘/紅痘疤/色素沉澱
酒槽/皮膚泛紅/血管絲
毛髮問題

大宅

333s 發表於 20-3-23 09:23
M22 有多少探头打? 还是波長?

皮膚反黑好慘的。

我淨係知m22有好多個頭,治療師話識打m22嘅專業人仕,就會識因應你既問題擇咩頭打,唔係好似有啲舖咁咩頭都打下

禁止訪問

大宅

333s 發表於 20-4-2 09:41
M22要一次打出咁多種唔同效果, 仲要保證去斑有效,
試做都係$1280咋麻,

我嗰間打3個模式,但我打到後其都冇打第三round,因為皮膚已經冇乜問題
第一round做膠原增生、嫩膚、緊緻、去紋同收毛孔
第二round 打美白、膚色均勻、打完有返光澤
第三round 重點再打多次有問題既位置,比如係色斑、血管、暗瘡和減退泛紅發炎等等....
我都試過其它中心,一係冇打咁多round,一係就冇辦法一次打到咁多效果,要分幾次打,我都唔知係技術問題定hea做

noodleTT    發表於 20-4-26 15:12
333s    發表於 20-4-7 13:37

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊