美容扮靚

跳至

首頁
12345...12

尾頁

別墅

happymama0506 發表於 20-3-30 17:38
回覆 pigpig77 的帖子

bexxnique,旺角有診所,向醫生,另外仲有位女醫生係到都有傾兩句 ...

麻煩pm診所全名或者聯絡電話、醫生名,多謝!

大宅

回覆 Bowie_enen 的帖子

你上網搵下,佢得一間診所係旺角近油麻地,我只係知男醫生姓向,女醫生我冇問呀

大宅

happymama0506 發表於 20-4-2 11:14
我做面,有正常洗面,傷口唔深,即晚已經慢慢結焦中,輕手洗面ok

做既過程痛唔痛

大宅

hashtag影視迷勳章

happymama0506 發表於 20-3-12 13:24
我一直諗住冇得賠都照做,因為有人話唔做只會越生越多,12月時終於做左,安全起見做前問左跟我份保險個agen ...

請問
賠錢是否要買左醫療保險先有得賠?

大宅

lovecatt 發表於 20-4-5 19:02
請問
賠錢是否要買左醫療保險先有得賠?
要用醫療保claim 呀,有啲人話用公司醫保都可以,因為會傳染俾其他人,所以有醫保就會claim 到,另外金額上搵間可信唔濫收費嘅醫生做就ok,我脫左9000幾,全數都claim到

大宅

回覆 tsubalia 的帖子

有feel到少少,我情願醫生幫我脫得清啲,少少痛唔驚,一陣傳染俾家人仲慘

大宅

hashtag影視迷勳章

happymama0506 發表於 20-4-5 22:13
要用醫療保claim 呀,有啲人話用公司醫保都可以,因為會傳染俾其他人,所以有醫保就會claim 到,另外金額上 ...

明白
但我無買醫療所以應該無得claim

大宅

公司冇員工保險?如果公司冇醫療保,就算唔係用黎脫疣我覺得都應該要有,對自己有D保障

洋房

想問點收費嫁,係女醫生做嗎,thank you

別墅

我老公脫左,佢都多,有20粒以上
佢果份醫療保險都係普通plan
做左$10000,claim足
男醫生黎既,個醫生都好細心,逐粒同佢打

大宅

Lalalac 發表於 20-4-8 23:13
想問點收費嫁,係女醫生做嗎,thank you
俾醫生睇完報價,我全面脫左9000幾,間診所有男dr女dr, 幫我做個位醫生姓向,你問下

洋房

唔該哂,保險你用左個人醫療保險定你用左公司醫療,我諗緊有冇分別

洋房

maggiechu 發表於 20-3-16 18:56
我嗰份係信諾,在尖沙咀胡醫生脫

可否pm胡醫生資料. 同埋你係脫全面?收費如何?

大宅

2020勳章

unmehi 發表於 20-4-13 21:30
可否pm胡醫生資料. 同埋你係脫全面?收費如何?

我是脫頸位置,他是逐part計,面一part,頸一part,像我是頸,有多少粒都唔駛擔心逐粒計咁貴。他很好,見我頸下到鎖骨位或後頸有都會幫我打埋,總數約百幾粒,都嚇我一跳。我有帶埋保單俾佢睇,記得埋單是$5500。如果你有需要的話,等我回家再pm你吧

大宅

Lalalac 發表於 20-4-13 17:04
唔該哂,保險你用左個人醫療保險定你用左公司醫療,我諗緊有冇分別
我用自己份醫保claim,我agent講一般都夠cover哂,你揾番正常唔濫收醫生做,就冇太大問題

洋房

maggiechu 發表於 20-4-14 16:41
我是脫頸位置,他是逐part計,面一part,頸一part,像我是頸,有多少粒都唔駛擔心逐粒計咁貴。他很好,見我 ...

好呀. 你pm我個醫生資料呀. 麻煩晒(emoji)(emoji)

大宅

happymama0506 發表於 20-3-20 00:01
一年保養,醫生話正常唔會番發,除非再俾人野到,另外如果做完咩問題佢都叫我可以book時間俾佢睇番,以前 ...

可唔可以比個醫生資料我?

大宅

係旺角區,向醫生,另外仲有位女醫生忘記問佢點稱呼

別墅

happymama0506 發表於 20-3-17 00:07
香港人好多都有自己買保險再唔係用公司醫保囉,唔多人知道有得claim足,以為要補好多錢,搵醫生另一學問, ...

請問可以pm醫生資料嗎?謝謝

大宅

Erikalam422 發表於 20-4-17 11:54
請問可以pm醫生資料嗎?謝謝

我上去見到兩位醫生,所以你book時問下可唔可以指定搵番我個位

首頁
12345...12

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊