美容扮靚

跳至

首頁
34567...12

尾頁

別墅

Lisa蔡媽 發表於 20-5-8 17:45
回覆 Elkast82 的帖子

唔做要唔要收診金? 你睇左未我見到大家都claim保險8千至一萬,

回覆話可以預約俾醫生睇下,保險我問過agent 話一兩個月內就收到賠償,
你做之前問下咪得囉

大宅

回覆 happymama0506 的帖子

請問可否PM你的醫生資料給我, 謝謝

複式洋房

疣似啡墨/肉芽?我見到99眼周有一粒粒,佢有時會幫我湊囡,被感染會有潛伏期?

大宅

如果有懷疑你應該叫奶奶去睇醫生,我都係驚會傳染俾屋企人特別係小朋友

大宅

happymama0506 發表於 20-4-27 19:14
如果範圍好大好多,就未必claim得足,我身體冇疣,得面有,正常理賠金額所以claim足,實際要問保險公司,冇 ...

請問可以PM醫生資料嗎?謝謝

大宅

maggiechu 發表於 20-4-14 16:41
我是脫頸位置,他是逐part計,面一part,頸一part,像我是頸,有多少粒都唔駛擔心逐粒計咁貴。他很好,見我 ...

可唔可以pm醫生資料俾我

別墅

happymama0506 發表於 20-3-15 18:54
我agent話一般醫療保險都claim到冇話特定邊間,醫生做可以claim,做前問下價錢睇下自己份保險夠唔夠cover全 ...

可以pm 我邊個醫生 係邊做嗎?tks

複式洋房

我問左了,俾哂資料冇問題一個月到收錢想請教用co2脫疣傷口唔可以掂水?做完清潔應該點做

別墅

Lisa蔡媽 發表於 20-5-20 20:15

我問左了,俾哂資料冇問題一個月到收錢想請教用co2脫疣傷口唔可以掂水?做完清潔應 ...
網上教可以用清水洗面,唔好化妝,可以搽保濕防曬,脫疣前用過嘅用品化妝掃,毛巾,床單要掉或者消毒

複式洋房

想請教樓主你搵果間診所收費上以部位收費?另外用激光? 我網上參考有幾種方法脫疣的

大宅

happymama0506 發表於 20-3-20 00:01
一年保養,醫生話正常唔會番發,除非再俾人野到,另外如果做完咩問題佢都叫我可以book時間俾佢睇番,以前 ...

可以pm醫生資料我嗎?

大宅

回覆 Bellahkmama 的帖子

過程要面診檢查,醫生報價,醫生唔係續粒數,用co2Laser做

大宅

請問脫疣應該揾邊科專科醫生做? 皮膚科?

複式洋房

a_c2612 發表於 20-5-27 10:38
請問脫疣應該揾邊科專科醫生做? 皮膚科?

我搵外科醫生做
兩星期就收到claim啦
仲包我3次
第一次做左大部份
第二、三次做埋剩返的同follow up

大宅

疣有痛毒唔係應該一次過做哂 唔係好明點解分開做,你話第一次做大部分,其餘等第二三次,但係啲疣會傳染,如果你有小朋友或家人同住應該一次過做哂嫁,一般醫生會包保養,我覺得唔好攤開幾次做

別墅

小喬妹 發表於 20-5-27 13:08
我搵外科醫生做
仲包我3次

可以給我醫生資料嗎?

大宅

maggiechu 發表於 20-3-16 18:56
我嗰份係信諾,在尖沙咀胡醫生脫

你好,請問信諾你claim係普通 醫療保險定門診? 請問尖沙咀胡醫生 係信賴嘅醫生定係自己搵㗎?會唔會好痛我好驚呀(emoji)(emoji)(emoji)唔該你呀

大宅

回覆 fashionmoony 的帖子

驚痛都要做,因為會傳染俾其他人,直接問番自己agent 最實際,因為要睇下可唔可以claim足,我用醫療保ok,而claim足與否又要睇番自己份保險同醫生收費而定

大宅

小喬妹 發表於 20-5-27 13:08
我搵外科醫生做
仲包我3次

想問下是否會結焦?一般幾耐甩焦
I love my dear husband and dear daughter.

複式洋房

happymama0506 發表於 20-3-20 00:01
一年保養,醫生話正常唔會番發,除非再俾人野到,另外如果做完咩問題佢都叫我可以book時間俾佢睇番,以前 ...

可唔可以pm資料給我,thx

首頁
34567...12

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊