自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

asweetmom 發表於 20-3-27 09:00
不如你原價出讓,應該有買不到的jm想要。

呢盒我155買,因為已經按左取消,所以果時退唔到差價 但而家見佢送到油塘倉

子爵府

有冇人一直未發貨,我21日買,一直都未發貨 ,生產中

珍珠宮

ricecooking 發表於 20-3-27 09:07
呢盒我155買,因為已經按左取消,所以果時退唔到差價 但而家見佢送到油塘倉
...

https://help.jd.com/user/issue/130-256.html

男爵府

我21日買,有張1M1L未發貨

珍珠宮

Pigpigzhu 發表於 20-3-27 09:09

我之前幾次買的時候是"採購中"

複式洋房

feee 發表於 20-3-27 09:15
我20號晚有兩張單買咗1L1M,星期三已到旺角自提點。

侯爵府

畀面勳章

Pigpigzhu 發表於 20-3-27 09:09

我有1L ,1M未發 ,22号晚上付款,但另一張單20号付款已收貨

男爵府

feee 發表於 20-3-27 09:15
集合jm所講,應該係M缺貨,個別21號後只買L的已發貨
我20號買M時,已見佢寫住待採購,預計要27號才發货
幸好22號提早採購到可發貨,現在到新界倉
有無Jm係21號後買M的已發貨?

男爵府

我21號中午拍咗1單 前日收到貨 21號夜晚拍咗1單 就一直未發貨

大宅

asweetmom 發表於 20-3-27 07:57
不用擔心,我14/3買的也等到17/3到貨再次開賣才發貨。

我有啲想退款 但會唔會影響到其他貨? 因為我用咗-$50卷 而其他貨已出貨但又未收
攪到我都唔知點

大宅

lovelybaby2015 發表於 20-3-27 08:24
我3月21都未發,尋日揾到個客服,但又十問九唔知,淨係話其中一款缺貨(我買一大一小)我话人哋同一日已經 ...

係咪因為而家唔送香港所以hold住咗唔出貨呀?

水晶宮

畀面勳章

我是豆豆 發表於 20-3-27 11:18
係咪因為而家唔送香港所以hold住咗唔出貨呀?

問題係我唔係呢一兩日買,係21號買,當時仲送香港!而且有好多jm21號買已經收曬貨

我投訴咗,而家處理緊,無口罩唔緊要,但你keep住要人等又完全無update status,我又唔知退唔退$好,揾人工客服,第一個仲要cut仲我哋個conversation!同呃人無分別

呢個帖我開的

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23138688

起碼四個jm同日下單已經收貨

子爵府

我都係21號朝早落單,到今日都冇聲氣

大宅

其實真係有寫27號先配貨,大家等一等,唔好心急

伯爵府

蕃薯仔媽媽 發表於 20-3-27 07:57
痴線架! 退咗差價喇!

Total HKD105 買到呢盒口罩,質素又好,乎復何求

咁平?早2日退差價後都要rmb118

伯爵府

seaheart88 發表於 20-3-27 08:28
你買一大一小係咪其中一隻冇貨所以先唔出啊?

我買一大20號買23號先出貨。。。最後搞到昨日下午收到香港

我都係20號下單,半個鐘前剛收貨

男爵府

lovelybaby2015 發表於 20-3-27 11:27

問題係我唔係呢一兩日買,係21號買,當時仲送香港! ...
有無話口罩而家係邊?送既區吾同,可能係運輸既問題,客服都吾會知

水晶宮

畀面勳章

yanyanmm 發表於 20-3-27 11:56
有無話口罩而家係邊?送既區吾同,可能係運輸既問題,客服都吾會知

係無發貨,日日話無貨,但人哋又收到

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

HoWangMami 發表於 20-3-27 11:36
我都係21號朝早落單,到今日都冇聲氣

我都係21號落單, 24號已經送到公司附近倉, 等派送(公司地址), 但今日仍然無消息...

whatsapp 問過但又無任何回覆, 都唔知幾時先派件, 早知自提取件仲好 (因我20號落咗一單揀自提, 25號已經有得攞)

水晶宮

畀面勳章

supericy 發表於 20-3-27 11:49
其實真係有寫27號先配貨,大家等一等,唔好心急

我知,咁見有jm,21號下午下單(我係21號上午下單)未到27號,已經收到(唔係發貨,係收貨)咁我問客服點解唔係跟次序,佢話唔知

首頁

尾頁

跳至