自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係咪又U形喉?

侯爵府

cindy618 發表於 20-3-14 19:37
係咪又U形喉?

富享有兩個同座同方向確診,冇辨法啦!

珍珠宮

回覆樓主:

富亨邨有3個確診同是同一座13室
同青衣那次近似

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

留意緊

珍珠宮

72leelily 發表於 20-3-14 19:46
富亨邨有3個確診同是同一座13室
同青衣那次近似

又黎? 大家有心理準備, 一旦要隔離, 幫子女老人執咩日用品

我準備, 淘返個喼, 當自己出門14天

大宅

留家都唔一定安全

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

安全檢查左先
放下自在

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

教授睇完, 未有宣布!!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

話9點先講!

伯爵府

sjnl43 發表於 20-3-14 19:52
又黎? 大家有心理準備, 一旦要隔離, 幫子女老人執咩日用品

我準備, 淘返個喼, 當自己出門14天

隨時有走佬既準備

男爵府

又嚟?希望唔關事啦!

侯爵府

回覆樓主:

交比專家處理!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

同青衣那次近似

珍珠宮

白糖糕 發表於 20-3-14 20:02
隨時有走佬既準備

一單你可以話我神經過敏, 而家第2轉, 再歐洲大感染喎

伯爵府

sjnl43 發表於 20-3-14 20:19
一單你可以話我神經過敏, 而家第2轉, 再歐洲大感染喎

上次青衣嗰單夜晚都喺度諗,其實走佬要執乜嘢

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

白糖糕 發表於 20-3-14 20:22

水晶宮

回覆樓主:

申請去美孚個隔離營

侯爵府

陪月勳章

白糖糕 發表於 20-3-14 20:22

14日衫,內衣褲,洗面冲涼牙膏牙刷,男士記得「蘇跑」!
長期藥物,叉電線,notebook...........
帶埋拖板

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

cindy618 發表於 20-3-14 19:37
係咪又U形喉?

下? 公佈咗??

珍珠宮

首頁

尾頁

跳至