自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

親子王國15週年勳章

sabun 發表於 20-3-19 08:25
你都不在港?在英國嗎?

我有心無力,親戚年年都係呢個時候香港住我間房,我再返嘅話就冇房隔離。阿爸肺功能仲唔係好好嗰隻,廢時車到佢。老人家肺炎真係會死人

珍珠宮

1998Ruby1998 發表於 20-3-19 08:27
我有心無力,親戚年年都係呢個時候香港住我間房,我再返嘅話就冇房隔離。阿爸肺功能仲唔係好好嗰隻,廢時 ...

明白,會平安渡過的

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

英國·宣伂停課, 都要番黎

伯爵府

1998Ruby1998 發表於 20-3-19 08:13
我前日去大超市,真係洗劫一樣。一條菜都冇,雞蛋都冇。真係呆左。

行遠啲個超市都暫時有貨 ...

應該唔停但冇野賣。唔通食biscuits 當一餐咩。worse case, 叫外賣放門口。

大宅

coeyforever 發表於 20-3-17 20:04
果面睇門診免費架,佢留學生都一樣
NHS? D醫生hea做,完全靠唔住,比香港公立差
所以都係自己小心最重要
NHS醫生連口罩都冇戴,都冇話唔驚

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希望海外港人平安!加油

珍珠宮

wcpcelia 發表於 20-3-19 11:52
希望海外港人平安!加油

謝謝

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆 NOBIE 的帖子

機場可以做嗎?聽到佢話抽樣檢測。

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 我的育兒心得勳章 有「營」勳章 叻叻勳章

好欣賞你囡囡思想成熟呀! 這一回是她難得的人生磨練機會, 祝她平安

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

希望所有留係海外嘅學生平安
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

lily233242 發表於 20-3-19 12:36
好欣賞你囡囡思想成熟呀! 這一回是她難得的人生磨練機會, 祝她平安 ...

她已成年了,這是她自己的選擇,我們亦好難強迫她,謝謝妳的祝福 呀女剛sent來自己煮的餐膳,希望她吃飽飽抗疫

Ryanma    發表於 20-3-19 17:30

首頁

尾頁

跳至