夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

其實曾經我都係一個只愛自己老公的女人
因為我的錯兩個唔愛對方的人成為夫妻
今年2020年了
我成為一個周旋係幾個男人之間的女人,雖然咁,但我跟這些男人沒有性關係的。
可是,我還是覺得很寂莫⋯
不停係其他男人身上搵愛⋯

咁多年行屍走肉
就係放低唔到兒子

子爵府

任晴晴 發表於 20-3-17 14:57
今年2020年了

已經同老公離婚?

別墅

Rilakkuma312 發表於 20-3-17 15:23
已經同老公離婚?

冇,佢嘗試改變自己挽回我的愛,可惜我以經變到誰都不懂愛了

子爵府

任晴晴 發表於 20-3-17 15:33
冇,佢嘗試改變自己挽回我的愛,可惜我以經變到誰都不懂愛了

你地兩個大概幾多歲?

公爵府

回覆樓主:

既然揾其他男人都覺得寂寞既,証明你根本無法起嗰D男人身上得到愛既感覺,不如揾下其他寄託仲好。
人一定要自愛,你成日周旋起其他男人身邊,好易錯過真愛的,到時真係遇到個想一齊的,但人地又當你係玩玩下咁點算,認真揾過個對的人仲好

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今年2020年了

周旋喺幾個男人之間,但係冇性關係。啲人咁都肯?
你咁都得
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

crystal媽咪 發表於 20-3-17 20:34
你咁都得

你唔知 男人愈得唔到愈想得到咩?

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

點識架d男人?
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

AudiQ7 發表於 20-3-17 21:13
你唔知 男人愈得唔到愈想得到咩?

其實我意思係冇性關係,但係我諗有攬錫果啲

別墅

Rilakkuma312 發表於 20-3-17 15:48
你地兩個大概幾多歲?

我35了,不過個樣騙得下人,望落二十幾,有打扮

別墅

crystal媽咪 發表於 20-3-17 21:34

其實我意思係冇性關係,但係我諗有攬錫果啲

因為我唔想搞嘢,我都唔係咁隨便

別墅

siuling0119 發表於 20-3-17 18:47
既然揾其他男人都覺得寂寞既,証明你根本無法起嗰D男人身上得到愛既感覺,不如揾下其他寄託仲好。
人一定要 ...

因為佢地多數想得到身體

男爵府

回覆 任晴晴 的帖子

依你年紀,小朋友仲好細,幾多歲?
你自己有冇做工?那些男人怎樣識?

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 20-3-17 20:34
你咁都得

搵男人請飲,請食,好容易嘅。帶我出來玩D女性親友多數都係跟佢哋出來行,打個轉就有男人請飲請食。
Just on top of my head 就舉最近一個實例:
我有個女性親友四張幾,個樣又係好似樓主咁「呃到下人」睇落好似20幾歲。個人生得細粒。
佢坐個飛機就識到個,坐低飲杯咖啡又識到個,搭檯又識到個,酒店入住手續時又識到個,係琴行試琴又識到個,酒吧飲酒尤其容易識、、、
個個我朋友都吊著,唔認自己結左婚。乜嘢個人資料都唔畀,兜個彎來回人,冇性關係。但妳講中左,拖下手仔就有。因為多數D男人都冇信心,自愧欠缺魅力,我唸要女人好主動呢D男人先敢上,我女性朋友當然唔係主動姣型。所以咪得個做朋友,止於曖昧曖昧而冇下文。佢玩玩下,終於遇上個信心果斷有自知有吸引力嘅比佢細20年嘅型仔 ,曖昧幾個回合就砌掂0左佢。人地性愛功夫又真係雀躍過果D唔敢上嘅「懦夫」喔。搞到我朋友畀人砌過一次後翻尋味。累到我係咁提佢唔好唸離婚跟呢個後生仔挨世界。呢個後生仔match唔到妳父母做女婿嘅條件。我朋友係富貴女來。行出來就係富貴女嘅賣相,果D懦夫男人知佢唔係為錢,乜嘢都唔缺乏,緊係唔敢主動上啦。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

子爵府

任晴晴 發表於 20-3-18 03:00
我35了,不過個樣騙得下人,望落二十幾,有打扮

遲早你都可能要忍唔住度會身心都會出軌,咁又何必呢。不如早啲同老公有個了斷,放生自己。除非你經濟上要倚靠佢?

如果當年嘅錯令你地喺埋一齊,有冇機會修補關係?

寶石宮

任晴晴 發表於 20-3-18 03:02
因為我唔想搞嘢,我都唔係咁隨便

我相信唔係一定搞野
攬錫(摷)實有d。*唔係咁隨便*我真係笑左。
三十幾似廿幾,有人追我都明。你都記住自己有老公有小朋友

寶石宮

858D 發表於 20-3-18 06:42
搵男人請飲,請食,好容易嘅。帶我出來玩D女性親友多數都係跟佢哋出來行,打個轉就有男人請飲請食。
Just ...

女嘅花枝招展,如調轉係男嘅就孔雀開屏。唔認自己結左婚咁又唔係幾好,怕比人知。不如一開始唔好結婚想點玩都得

ying_mail    發表於 20-3-18 11:55

侯爵府

858D 發表於 20-3-18 06:42
Just ...

JM,妳朋友甘似位星tob...xy。
但妳朋友甘勇,有老公都甘放。
D 有自知之明既9公,都係想食野,妳朋友有$,d 9公佢地又驚上身?!
而d o靚仔又係當玩,姊弟戀無蝕,o靚仔得米可能有賺。遲d 問妳朋友借$又唔夠$/做生意...希望妳朋友小心。

翡翠宮

回覆樓主:

你會吾會睇得自己太重要
你係其他人眼中可能根本如浮雲
不痛不癢浮雲下OK,無亦生活愉快

每個人既快樂由自己負責,好好 focus係自己度切忌胡思亂想

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

今年2020年了
呢的咪係正宗任大門.........................開

首頁

尾頁

跳至