潮流時尚

跳至

首頁
23456...13

尾頁

大宅

baby_CH 發表於 20-3-20 09:03
其實好多人都鍾意曬,都唔明咩心態

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28923865&utm ...
我都有追呢個post,不過睇到我迷失方向
都唔知點解講講下會變左罵戰,然後貼C袋果個人又問個H「點呀係咪9條街都睇到呀?唔夠就再換過個更大既 18條街都睇到」(類似意思?)我都睇到一舊雲

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

大開眼界omg

伯爵府

2024勳章

KarenPin 發表於 20-3-20 10:03
我讀書個陣都仲興興地 印象好似千零二千蚊一個
不過最興都係Patrick Cox同Westwood
以前出親城都 ...

地圖個時好似千幾2千蚊

個時興Patrick cox同JPG銀包、MD背包

伯爵府

2024勳章

marronc 發表於 20-3-20 09:38
回覆 baby_CH 的帖子

咁搞笑嘅,人哋話唔鐘意constance個款嘅袋就話人踩人個袋 超霸道,又係個類 ...

平時我都唔係咬文嚼字的人,但睇佢的回覆唔太喜歡呢個人

伯爵府

2024勳章

KarenPin 發表於 20-3-20 10:22
都唔知點解講講下會變左罵戰,然後貼C袋果個人又問個H「點呀係 ...

有小小argue但我覺得都ok嘅

我同你一樣感覺,換個9條街都睇到logo,點呀?之後就不斷show袋

男爵府

baby_CH 發表於 20-3-20 11:10

我同你一樣感覺,換個9條街都睇到logo,點呀?之後就不斷show袋

可能自卑引致到自大,無喇喇狂show off ,果然呢類個性嘅人「著起龍袍都唔會似太子」

禁止訪問

大宅

baby_CH 發表於 20-3-20 11:10

我覺得發表自己唔鐘意C果個人先最無辜,佢都係講返點解自己唔要C Offer既原因,就俾人話佢係踩人地個袋,好似全世界都要同意C係好睇一定要買然後曬袋果個人就好似俾人點著把火咁,(話C唔靚呀拿!我就大大個影俾你睇)<<我自己睇到個意思係咁~乜依家唔跟隨大眾口味係死罪黎架咩?咁同北韓有咩分別?

大宅

marronc 發表於 20-3-20 11:22
可能自卑引致到自大,無喇喇狂show off ,果然呢類個性嘅人「著起龍袍都唔會似太子」
...
然後佢會同你講「似皇帝咪得囉!」

男爵府

KarenPin 發表於 20-3-20 11:27
然後佢會同你講「似皇帝咪得囉!」

可惜佢諗歪咗個腦,晤似太子更唔似皇帝,佢只係似「大媽」

大宅

marronc 發表於 20-3-20 11:34
佢的確係大媽,我睇到佢啲青筋就....

男爵府

KarenPin 發表於 20-3-20 11:36
佢的確係大媽,我睇到佢啲青筋就....

有青筋都唔緊要,只不過佢個人只散發到「大媽」氣質 唔係佢個人襯起個袋,個袋仲要俾佢搞到downgrade埋

公爵府

親子王國15週年勳章

兩個袋差好遠呢!識分都未必分到真假,唔識的更加不能代購。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

D字做得甘差

大宅

marronc 發表於 20-3-20 11:34

點笑屎我

其實我冇去過那 forum...唔知有咁多奇珍猛獸

伯爵府

2024勳章

marronc 發表於 20-3-20 11:22
...

同感,兩極反彈,睇佢回覆睇到配埋貨都唔多錢,真正有錢人好多都好低調

伯爵府

2024勳章

RL5859 發表於 20-3-20 11:24

好搞笑 果個甜的彩虹

所以宜家無咩人流,以前個度唔係咁

伯爵府

2024勳章

KarenPin 發表於 20-3-20 10:22
都唔知點解講講下會變左罵戰,然後貼C袋果個人又問個H「點呀係 ...

睇返,原來有人講唔喜歡C個H字大到9條街都見到

男爵府

coffee_meow 發表於 20-3-20 11:58
點笑屎我

其實我冇去過那 forum...唔知有咁多奇珍猛獸

其實睇到幅相個一刻我真係feel到一股強勁嘅「淘寳女裝model」味道
開始懷疑佢其實係咪做「代購」,所以咁鬼緊張人哋對個袋嘅評價

男爵府

KarenPin 發表於 20-3-20 10:03
我讀書個陣都仲興興地 印象好似千零二千蚊一個
不過最興都係Patrick Cox同Westwood
以前出親城都 ...

80後仲記得個陣好多男仔都買Patrick Cox 心口包,勁娘而女仔就買Westwood,回憶只成過去!

首頁
23456...13

尾頁

跳至