潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Just bought these two limited edition
Interested jm can go to see France website

珍珠宮

2020勳章

狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
celiacc 發表於 20-3-18 11:01
大家可去睇下!

昨日返左少量
小玄玄於15-3-06在聖保祿醫院出生!!!

大宅

剛剛又有了,不過limited 顏色好快賣唒。

大宅

popolili11 發表於 20-3-25 11:35

Yes r (emoji)
小玄玄於15-3-06在聖保祿醫院出生!!!

男爵府

chelchel0305 發表於 20-3-19 22:30
令呀!上網睇人分享係玫紅色,好顯白

我睇完你分享,我都覺得隻色都好靚,所以我都買左#68色喇! 今日到貨,好靚呀! 希望疫情快d 過,大家jm 靚靚都可以用到H既(emoji)(emoji)啦

大宅

2020勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

maggiecps 發表於 20-3-25 21:39
我睇完你分享,我都覺得隻色都好靚,所以我都買左#68色喇! 今日到貨,好靚呀! 希望疫情快d 過,大家jm ...
係呀,隻色茶落真係好鬼靚!

洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
carama 發表於 20-3-18 14:34
今日收貨

我想問吓你網上訂喺佢個網站嗰度訂購?等咗幾耐啊?
同埋係咪網上買先有白色呢個盒同埋卡?

洋房

maggiecps 發表於 20-3-25 21:39
我睇完你分享,我都覺得隻色都好靚,所以我都買左#68色喇! 今日到貨,好靚呀! 希望疫情快d 過,大家jm ...

我想問吓你網上訂喺佢個網站嗰度訂購?等咗幾耐啊?
同埋係咪網上買先有白色呢個盒同埋卡?

洋房

popolili11 發表於 20-3-25 11:35

我想問下online shop link? Thanks

洋房

onon0308 發表於 20-3-18 16:29

睇黎75好受歡迎

我想問吓佢幾耐到送到?幾多日到啊?

大宅

2020勳章

Judyjudy208 發表於 20-3-26 11:26
我想問吓佢幾耐到送到?幾多日到啊?

因為貨唔係成日有,要自己得閒捕住!
買到了,大概2日時間收到!
不過而家疫情關係,delivery應該有機會延遲!

洋房

onon0308 發表於 20-3-26 11:28
因為貨唔係成日有,要自己得閒捕住!
買到了,大概2日時間收到!
不過而家疫情關係,delivery應該有機會延 ...

俾錢都比唔到係咁係個畫面loading..
打電話去問佢話佢個網站係咁樣
我已經撳咗半個鐘...

大宅

2020勳章

Judyjudy208 發表於 20-3-26 12:10
俾錢都比唔到係咁係個畫面loading..
打電話去問佢話佢個網站係咁樣
我已經撳咗半個鐘...

即係比人買左了
你慢慢會習慣
見到,放到入cart,到咗付款,禁哂卡號,load到credit card code , summit 左所有野先叫完成!
Hermes 係鬥手快,同Luck
比錢都唔代表一定買到,仲有機會cut單!
所以順其自然啦!

男爵府

2020勳章

我想買多支poppy lip shine
有冇JM知幾時會出refill?

別墅

2020勳章

karenball 發表於 20-3-18 14:49
想買#27

我朋友幫我在外國訂的,足足等左3星期

民房

millennia 發表於 20-3-18 16:48
擒晚睇Fb post 見到#21 好似幾靚,有無人買咗?

之前係連卡佛訂左枝#21,個色好似幾易carry

侯爵府

2020勳章

momo_chu 發表於 20-3-26 19:23
之前係連卡佛訂左枝#21,個色好似幾易carry

好靚呀!係我鍾意嘅色!

民房

millennia 發表於 20-3-26 19:24
好靚呀!係我鍾意嘅色!

呢啲色平時化淡妝岩用