自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

佢咁做唔好笑,仲搞到全香港人好嬲。佢呢啲行為俾啲唔成熟既人睇到,分分鐘貪得意有樣學樣。既然報咗警,佢接受懲罰啦!

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

mike89 發表於 20-3-19 10:10

唔相信佢有清潔返,

, 咪係,仲話係高層,間公司請著佢真慘,咁大個人都冇腦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔信佢拍攝完有消毒番,咁賤格,等天懲罰佢。

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

叫佢食屎當佢係惡作劇都要係黑心人先做得出, 最好滾出香港

水晶宮

絕對唔會原諒佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

又係一個高分低能嘅賤人
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

即刻掃佢出境!

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

跟本就係歧視華人, 呢條粉人目中無人, go back to your home country, 我地唔惹事, 但不怕事!

男爵府

一定要捉去法庭受審,要作賠償。咁大過人做錯事,say句sorry就得?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

LL1999 發表於 20-3-19 10:07
咁快比人起到底?

尋日已起底,Stanford master 畢業。

男爵府

絕對唔會原諒佢

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔怪得外國爆得咁勁,多得呢班人,害人不淺

男爵府

回覆樓主:

唔係原唔原諒嘅問題,係應該要受法律責任。

如果有個“人”揸支假槍去打劫,事敗,佢可唔可以話“玩吓”、“惡搞”就免刑責?

侯爵府

回覆樓主:

讀書讀壞腦? 身為高層員工做埋啲咁低智嘅事,公司應該認真考慮此人是否勝任!

珊瑚宮

呢亭人 告佢公眾地方行為不檢

留案底兼罰去清潔地方社會服務令
玩具萬歲!

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

高薪厚職。大學畢業。有家庭有小朋友作為一個父親。但仲可以咁幼稚?

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

幾十歲人都咁冇腦!
佢想玩得過隱就搭飛機去英、美啦!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

侯爵府

tictactoe 發表於 20-3-19 10:02
有何方法懲罰他?

社交網站流傳影片,有一名外籍人士乘搭港鐵港島綫時,故意拉下口罩再舔手指,將口水抹在 ...

捉條友出來當眾鞭啦!
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

琥珀宮

回覆樓主:

膠層?真係愈膠愈無腦?!點解要原諒?因為佢係鬼呀?鬼佬興香d?!強智就有佢份?!

首頁

尾頁

跳至