自由講場

跳至

首頁
34567...19

尾頁

男爵府

coeeyin 發表於 20-3-19 20:12
係,用呢個電話WhatsApp

但我用不到這個電話Whatsapp他們?

大宅

謝謝版主報料!訂咗兩盒

男爵府

打自己住址定可以落順豐門市地址?

禁止發言

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

回覆 flower9 的帖子

訂左中童口罩的下一批發貨時間為3月24日星期二
如果星期四之前沒有收到請通知我們,感謝🙏🏻
以上係我收到佢地whatapps ,希望幫到你
HICKS WU

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

flower9 發表於 20-3-19 22:03
想問下係未要3-4星期先送貨? 網寫幾日,收到mail要3-4星期。

佢whatsapp覆我話係最快3月24號出貨,如果星期四都冇,就要通知佢!

禁止發言

禁止發言

禁止發言

別墅

sky_blue618 發表於 20-3-19 19:32
多謝樓主推介
我比信用卡,只收到paypal的 email ,係咪已經confirm ?

你睇下垃圾郵件會見到佢地ordered email

翡翠宮

牛年勳章

樓主好好,成日報料

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

小肉妹 發表於 20-3-19 18:54
唔該版主,我都訂左兩盒,真係唔貴,好正呀!又多個門路

都唔叫平
希望ok啦

大宅

大笨鼠 發表於 20-3-19 21:43
我打電話有問過佢,喺咪內地造,佢都好老實咁講話喺,佢話當前只有內地可以出到嚟香港,佢話間廠嘅QC都做 ...

有po日本官網,可以上去睇下,日本牌子,中國制
https://www.pipjapan.co.jp/products/mask/674904/

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

wing51110 發表於 20-3-19 19:26
呢排為左中童口罩大家都係博,多謝你

我妹都係周圍搵中童,我至有特別留意咋
上次見到呢盒,我已唔問佢即時出offer, 都係買唔到,上架幾分鐘架咋!

王國長老

C.Humphrey 發表於 20-3-19 22:15
樓主好好,成日報料

幾驚俾人懷疑我做媒,好彩有你證明我成日報料

王國長老

收到貨請互相通知一下
我都幫細妹訂左,希望今次順利收貨

珍珠宮

回覆樓主:

我同佢whsatpp傾完,幾老實咁。

我覺得中國做無問題,只要正常就ok 啦! 同埋,佢唔呃人喎,老實。

唔算平,但都唔算貴。因為啲價真係日日唔同。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

男爵府

Charlotte_mom 發表於 20-3-19 22:31
幾驚俾人懷疑我做媒,好彩有你證明我成日報料

繼續報料

別墅

flower9 發表於 20-3-19 22:03
想問下係未要3-4星期先送貨? 網寫幾日,收到mail要3-4星期。

我收到email 都係講3-4weeks 先送貨

大宅

回覆樓主:

剛訂了,話26/3 會出貨,感謝樓主報料。

首頁
34567...19

尾頁

跳至