3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

別墅

阿女一路係元朗樂X琴行學鋼琴,時間方面沒換行政人員之前都幾好,固定每週四下午5點三,點知過完聖誕變返行政個仔來話事,約鋼琴上堂時間由12月尾一路到1月都未上過堂,打電話問詢一直話幫我調配時間但小朋友一直沒上過堂,終於年二九通知我去上堂,我估最大可能係果日沒學生上堂啦,我話年二九我地一家人約咗出去辦年貨,行政話你來就今日來,不來你要的週四下午時間就給不了你要給第二個學生,咁沒辦法啦,年貨唔辦住即刻飛去學琴,果時沒發生疫情,唸住過完年繼續上堂,過年開始疫情學校都停課,遂通知中心上午可以安排上堂,點知今日去上課本來約咗11點開始

男爵府

alicekong 發表於 20-3-19 19:43
阿女一路係元朗樂X琴行學鋼琴,時間方面沒換行政人員之前都幾好,固定每週四下午5點三,點知過完聖誕變返行 ...

真係陰功。

複式洋房

唔識做生意,連基本溝通都咁差,轉過第二間係明智選擇!

別墅

大小世界 發表於 20-3-20 15:14
唔識做生意,連基本溝通都咁差,轉過第二間係明智選擇!

激死係阿女好中意個miss,唯有押完繼續負重前行,從來沒一間中心可以上堂先通知我取消

侯爵府

alicekong 發表於 20-3-20 18:07
激死係阿女好中意個miss,唯有押完繼續負重前行,從來沒一間中心可以上堂先通知我取消
...

叫走個miss

首頁

尾頁

跳至