潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

2020勳章

jasonmama888 發表於 20-3-21 15:02
兩日不過由於我長期work from home 而且真係要減少外出,所以我係忍手,兩星期後至出去接babe回家 ...

Waaaaaaaaaaaah !!!! 兩日

大宅

回覆 jasonmama888 的帖子

SO from FSH... I picked up in Sep 2019 Ordered in early March 2019

If I knew P9 would come back, I would choose craie or Gris T 😭😭😭😭
依家好似浪費咗個 quota

同埋可能會要 swift rather than Togo
Swift 個色出好多

wcpcelia    發表於 6 天前

男爵府

2020勳章

jasonmama888 發表於 20-3-21 15:00
Thx ar 78k 要食樹皮了

無加價喎
我個8w swift b25上年7月買都係78k

男爵府

tarejackie 發表於 20-3-21 15:08
2日
Congrats呀

多謝反而係個袋等左我兩星期,中途又爆出疫情嚴重,法國H shop 同廠都close ,其實我都忍得好辛苦好彩接寶貝時,見到佢仲喺伸縮膠入面,即刻安落晒

男爵府

CKLBB 發表於 20-3-21 17:27

SO from FSH... I picked up in Sep 2019 Ordered in early March 2019

早買早享受嘛P9拼咩色?我見reseller SO P9拼L3,成件事又唔同晒
同埋FSH 個價無得輸啦
我2019年頭知道有機會relaunch P9,已經一早配好晒貨,靜待香港返P9,等左足足9個月,結果等唔到P9 ghw b25,就屈服左出k25,因為怕唔出就無結果機緣巧合,俾我儲到一套

wcpcelia    發表於 6 天前

男爵府

Mamaskhy0011 發表於 20-3-21 15:21
Waaaaaaaaaaaah !!!! 兩日

Yes 兩日仲要係包住伸縮膠,感覺特別良好

男爵府

Carriegerrard 發表於 20-3-21 18:16

無加價喎
我個8w swift b25上年7月買都係78k

Birkin 我無研究,我第一次買birkin,但好似kelly 有減價,我買貴左

瑪瑙宮

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

男爵府

2020勳章

jasonmama888 發表於 20-3-21 18:38
Birkin 我無研究,我第一次買birkin,但好似kelly 有減價,我買貴左
...

Kelly無減喎好似
仲加咗幾百

男爵府

Carriegerrard 發表於 20-3-21 18:46
Kelly無減喎好似
仲加咗幾百

之前聽講Kelly 減左幾百,因為我個k25 Sellier係12月出,所以覺得蝕左如果無減有加,又好喎

男爵府

2020勳章

jasonmama888 發表於 20-3-21 18:54
之前聽講Kelly 減左幾百,因為我個k25 Sellier係12月出,所以覺得蝕左如果無減有加,又好喎:go ...

好似咋
我唔太sure
因為我等緊k25 sellier
所以都有留意下啲價錢

伯爵府

jasonmama888 發表於 20-3-21 18:33
早買早享受嘛P9拼咩色?我見reseller SO P9拼L3,成件事又唔同晒
同埋FSH 個價無得輸啦:uwi ...

男爵府

2020勳章

jasonmama888 發表於 20-3-21 18:24

多謝反而係個袋等左我兩星期,中途又爆出疫 ...

好彩喺close之前收到你個baby
而家d廠唔知要close幾耐

男爵府

tarejackie 發表於 20-3-21 19:06
好彩喺close之前收到你個baby
而家d廠唔知要close幾耐

真係唔知,SA都話未有消息。
其實我仲想出mini C or mini k2,不過出左廠停工消息,個市又活躍返,spending 唔知係咪又高返上去

大宅

內拼 8w 唔敢太冒險

同埋嗰時諗住 P9 已經夠特別 wahaha

大宅

2020勳章

jasonmama888 發表於 20-3-21 18:24

多謝反而係個袋等左我兩星期,中途又爆出疫 ...

咁今次個B配咗幾多錢貨?

我想出K25,差不多配到1:1㗎喇,sa 話多少少就可以試下幫我 request,點知宜家又 close 廠,唉,希望疫情快啲過啦,大家都要健康平安呀

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
jasonmama888 發表於 20-3-21 18:33

嘩!一套
運氣嘅嘢係你就係你嘅

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

兩姊妹,靚到不得了!

別墅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

好開心呀 有曬兩個極品

大宅

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

其實要配幾多貨先有?congratulations

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊