潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
jasonmama888 發表於 20-3-25 18:46
我果日就係見到finesse ring,所以就直上1:1了,其實我本身只打算買小小野,但撞啱有全 ...

只是覺得佢對耳環對耳環幾靚咋!如果多人搵到要waiting list,可能唔計配貨?

大宅

回覆 jasonmama888 的帖子

我想加但 SM 話要袋到咗先可以加
最後pick up 咗就走 lu ....

別墅

jasonmama888 發表於 20-3-25 12:23
係,真係好開心

我到依家都未喺香港搵到個啱傾嘅SA 呀!
希望快D遇到,可以慢慢同佢配貨買我想買嘅袋!

男爵府

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
jasonmama888 發表於 20-3-25 12:28
Swift 隻色特別saturated ,但swift b 係會有腰的,無可避免

請問什麽叫有腰呀?
我現在只有Swift Mini C Mini Berline 同K25
兩個Mini 都好好 無問題
但K25只用過幾次,未發現有問題
之前有過bolide27但用左幾次放左

公爵府

2020勳章

大宅

2020勳章

jasonmama888 發表於 20-3-25 14:21
有種說法是gold Etain noir 係classic color,要配多d

係啊,我都有聽過呢

子爵府

2020勳章

發表於 前天 08:05 |顯示全部帖子

伯爵府

2020勳章 親子王國15週年勳章

發表於 前天 10:43 |顯示全部帖子
Mamaskhy0011 發表於 20-3-26 23:57
係啊,我都有聽過呢

不是的,係SA 畀唔畀ja. 所以要㨂SA ,同倾好才配貨。

大宅

2020勳章

發表於 前天 12:06 |顯示全部帖子
BBG1 發表於 20-3-28 10:43
不是的,係SA 畀唔畀ja. 所以要㨂SA ,同倾好才配貨。

我見SA要問過shop manager, 先攞d靚色 / hit 色 的袋出嚟。(Even 大象灰bodie 27) 所以應該係shop manager 易話為就好d

大宅

2020勳章

發表於 前天 12:39 |顯示全部帖子
jasonmama888 發表於 20-3-25 18:46
我果日就係見到finesse ring,所以就直上1:1了,其實我本身只打算買小小野,但撞啱有全 ...

我都想要呢隻戒指啊但之前一直都冇見到有貨幾多錢呀

大宅

2020勳章

發表於 前天 13:41 |顯示全部帖子

男爵府

發表於 前天 21:17 |顯示全部帖子
BBG1 發表於 20-3-25 18:48
Classic 是黑,大象灰及金,不是etain .classic color 不一定 配多D

所以我話有種說法囉,H就係咁,間間舖,個個SA都不同講法,拎到心水袋,至係黃道

男爵府

發表於 前天 21:18 |顯示全部帖子
baby_CH 發表於 20-3-25 19:44
只是覺得佢對耳環對耳環幾靚咋!如果多人搵到要waiting list,可能唔計配貨?
...

唔會唔計嘛?5萬幾喎!

男爵府

發表於 前天 21:19 |顯示全部帖子
bearbrick1102 發表於 20-3-25 23:33
我到依家都未喺香港搵到個啱傾嘅SA 呀!
希望快D遇到,可以慢慢同佢配貨買我想買嘅袋!
...

加油宜家個市靜左,應該點都易d

男爵府

發表於 前天 21:24 |顯示全部帖子
Buchen 發表於 20-3-26 13:26
請問什麽叫有腰呀?
我現在只有Swift Mini C Mini Berline 同K25
兩個Mini 都好好 無問題

兩邊會有小小向入凹,唔夠直,因為swift 比較軟身,我個2個swift bolide 27都有咁嘅情況。但swift 手感同顏色真係好好。

wcpcelia    發表於 1 小時前

男爵府

發表於 前天 21:26 |顯示全部帖子
liumeowjen 發表於 20-3-28 12:39
我都想要呢隻戒指啊但之前一直都冇見到有貨幾多錢呀

52100所以咁啱有貨我就買了。原來打算趁個市靜,睇下有無得低配出b 仔,結果自己見到靚野,就忍唔到手了

大宅

2020勳章

發表於 前天 21:33 |顯示全部帖子
jasonmama888 發表於 20-3-28 21:24
兩邊會有小小向入凹,唔夠直,因為swift 比較軟身,我個2個swift bolide 27都有咁嘅情況。但swift 手感同 ...

用埋內袋會挺D

伯爵府

2020勳章

發表於 前天 21:43 |顯示全部帖子
jasonmama888 發表於 20-3-28 21:24
兩邊會有小小向入凹,唔夠直,因為swift 比較軟身,我個2個swift bolide 27都有咁嘅情況。但swift 手感同 ...

你好多靚野ar, 睇到我流晒口水
想問下你覺得swift bolide 27 好唔好用?會唔會袋型用耐左會”the” ?Thanks

男爵府

發表於 前天 21:55 |顯示全部帖子
Ms_Phoebe 發表於 20-3-28 21:43
你好多靚野ar, 睇到我流晒口水
想問下你覺得swift bolide 27 好唔好用?會唔會袋型用耐左會”the ...

Thx ar
Swift bolide 27好好用。所以我有2個。
但真心的,如果遲早都會入一個k25,我係寧願用買swift bolide 27的錢,去買配袋,之後出個k25。
Btw, swift bolide 27唔會thx,但用耐左會有條腰喺個袋底對上小小的位置。我有用內袋同pillow,都有。

大宅

2020勳章

發表於 前天 22:25 |顯示全部帖子
jasonmama888 發表於 20-3-28 21:26
52100所以咁啱有貨我就買了。原來打算趁個市靜,睇下有無得低配出b 仔,結果自己見到靚野,就忍 ...

我淨係知中環嗰間都企得好硬好難好抵配出袋

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊