自由報料

跳至

首頁
34567...9

尾頁

翡翠宮

lovelybaby2015 發表於 20-3-23 10:15
咁如果安排集運可以嗎

可以用私集,不過京東寄内地,付款會無咗VISA/Mastercard/JCB/八達通,只有用銀聯/雲閃付/京東支付/微信大陸錢包等。

水晶宮

畀面勳章

lyh80115 發表於 20-3-23 10:22
可以用私集,不過京東寄内地,付款會無咗VISA/Mastercard/JCB/八達通,只有用銀聯/雲閃付/京東支付/微信大 ...

謝謝!

大宅

lyh80115 發表於 20-3-23 10:12
剛睇咗,京東美適特似乎已取消直送香港,廣東就有貨。

唔該晒

男爵府

可以用私集,不過京東寄内地,付款會無咗VISA/Mastercard/JCB/八達通,只有用銀聯/雲閃付/京東支付/微信大 ...

請問如果私集拒收會點?

翡翠宮

purplerain 發表於 20-3-23 13:03
請問如果私集拒收會點?

五六年嚟幾間私集都未試過,同埋為乜要拒收?有生意一定做,私集係任何網站、任何快遞都能轉運香港。

男爵府

lyh80115 發表於 20-3-23 13:14
五六年嚟幾間私集都未試過,同埋為乜要拒收?有生意一定做,私集係任何網站、任何快遞都能轉運香港。
...

多謝解答,因為見有人話淘口罩被集運拒收,所以擔心唔知京東會點處理被拒收情況

翡翠宮

purplerain 發表於 20-3-23 13:28
多謝解答,因為見有人話淘口罩被集運拒收,所以擔心唔知京東會點處理被拒收情況
...

淘寶官集先知淘嘅係乜嘢貨,私集唔知,除非外包裝破損先會拒收。不過口罩的話,先問一問私集寄唔寄口罩安全啲。

男爵府

lyh80115 發表於 20-3-23 13:45
淘寶官集先知淘嘅係乜嘢貨,私集唔知,除非外包裝破損先會拒收。不過口罩的話,先問一問私集寄唔寄口罩安 ...

唔該哂

大宅

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

lyh80115 發表於 20-3-23 13:14
...

我都以為係但安全為上都係問了集運,答復話不可寄. 不知有冇人成功運到返來分享下,謝

大宅

點解入唔到京東既網呢??總係顯示:
無法連上這個網站

hk.jd.com 的回應時間過長。

建議做法:

• 檢查連線狀態
  • [color=var(--google-blue-600)]檢查 Proxy 和防火牆
  • [color=var(--google-blue-600)][url=]執行 Windows 網路診斷[/url]

[color=var(--error-code-color)][size=0.8em]ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

翡翠宮

GillianLam 發表於 20-3-23 15:20
我都以為係但安全為上都係問了集運,答復話不可寄. 不知有冇人成功運到返來分享下,謝
...

我用立信寄過
www.lxe168.com

大宅

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

lyh80115 發表於 20-3-23 18:00
我用立信寄過
www.lxe168.com

唔該晒

大宅

而家集運可以寄(emoji)過hk?因見好多集運條款寫中國倉禁運

翡翠宮

Yumikk 發表於 20-3-23 18:30
而家集運可以寄(emoji)過hk?因見好多集運條款寫中國倉禁運

立信出名乜都運,所以我經常用。擔心嘅去淘寶問下客服。
緮置这行话¥72wQ1iXHlBd¥转移至(emoji)τаo宝аρρ(emoji)【立信集運大小貨家私電器大件貨特敏感貨一起轉運順豐集運信譽保證】;或https://m.tb.cn/h.VUJldIt?sm=b045fe 點击鏈→接,再选择瀏lan嘂..dakai

大宅

lyh80115 發表於 20-3-23 18:36
立信出名乜都運,所以我經常用。擔心嘅去淘寶問下客服。
緮置这行话¥72wQ1iXHlBd¥转移至(emoji)τаo宝 ...

收到,thx,不過佢自取點好少

翡翠宮

lovelybaby2015 發表於 20-3-23 10:10
我仲未啊

開始運送未?開始咗的話,去「我的」→客户服务→价格保护,撳個申請掣就可以回水三十幾,因為今日減價到¥119一盒。

翡翠宮

cy101 發表於 20-3-23 10:03
昨晚收咗訊息開始發貨!

今日減到¥119,快啲申請退差價啦。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lyh80115 發表於 20-3-24 19:46
申請咗LA!!! THANKS!!!

大宅

今日減到¥119,但要今晚12:00-1pm才可購買

大宅

lyh80115 發表於 20-3-24 19:46

請問怎樣可以退差價?

首頁
34567...9

尾頁

跳至