時政擂台

跳至

首頁
12345...21

尾頁

大宅

樓主一句"我覺得", 就可以指責任何人, 又唔駛證據
唔怪有人覺得BK好多打手, 又話係china kingdom.

公爵府

木土土 發表於 20-3-22 11:39
個運動會係去年十月在武漢舉行,如果呢個係爆發源頭,呢個病傳染性咁高,其他國家又點會比武漢遲咁耐隔多幾 ...

十二月已經有吹哨人,李文亮醫生話有疫症,只可惜他二月已經過身

珍珠宮

gcyn 發表於 20-3-22 12:50
唔怪有人覺得BK好多打手, 又話係china kingdom.

China Kingdom係毒果賣原版廣告。有趣有趣

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

個運動會係去年十月在武漢舉行,如果呢個係爆發源頭,呢個病傳染性咁高,其他國家又點會比武漢遲咁耐隔多幾 ...

https://komonews.com/news/coronavirus/seattle-flu-study-allegedly-tested-samples-for-covid-19-against-federal-state-guidelines

事實上所謂flu都係新冠! 不過好多人好mild咁病癒!

放下自在

侯爵府

回覆樓主:

用各國肺炎死亡數字,睇下有無增長去統計下?
由2019 年8開始(美國疾控中心無發佈開始)
但世衞一定無數據

水晶宮

回覆樓主:

化學生物學教授Richard Ebright
轉貼
以下的視頻,訊息量很大
資料充足,分折仔細,非常到位。
他亦提出病毒可能源於美國所關閉的實驗室。
總之內容豐富,必須用心去聽每一句。
美國非常可疑,但結論仍然是無法百分百指證美國,除非能夠將之前那些莫名其妙死於肺炎的屍體去解剖,但美國會這樣做嗎?
但他亦暗示美國政府是已經知悉這病毒的存在。
至於是否故意派受感染的軍人去武漢播毒,就自己判斷吧。
https://youtu.be/3J6zm6zgah0

男爵府

回覆樓主:

證據?响bk講野洗咩證據,學ck姐話齋,e度又5係法庭,我對眼就係證據。

琥珀宮

畀面勳章

WWT1234 發表於 20-3-22 12:49
https://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1198298

真係要binc,

哦,一個人搞到大爆發 呢個女仔有無返過中國都成問題

琥珀宮

畀面勳章

可能症狀輕微當流感唔奇,正如美國大半年前死萬幾人都係當流感算,但原來只係小部份人流感測試陽性,仲有人肺部好化,都可以無再研究係咪新病毒

子爵府

anan84 發表於 20-3-22 11:18
如只是武漢源頭, 唔會傳到咁廣咁遠

你覺得...

男爵府

想生BB熱投

又點喎,始終有啲人會話唔係,有啲人又會話係。

大宅

wantaima 發表於 20-3-22 13:00

China Kingdom係毒果賣原版廣告。有趣有趣 :la ...

做得China kingdom, 証明唔夠apple fans , 所在賣廣告又合理喎!對準目標呀!

男爵府

ilovepeach 發表於 20-3-22 11:25
人民日報澄清左唔關事喎
https://www.secretchina.com/news/b5/2020/03/18/926647.html

呢個人民日報用繁體字咁得意嘅?

公爵府

littlesister 發表於 20-3-22 14:23
哦,一個人搞到大爆發 呢個女仔有無返過中國都成問題

如果當日有50個當地人攬過,
你睇番個ro rate ,每一日係幾何級數咁上
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

珍珠宮

freespeech 發表於 20-3-22 14:48
做得China kingdom, 証明唔夠apple fans , 所在賣廣告又合理喎!對準目標呀!

China kingdom 需要apple fans ? 有趣有趣!

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

anan84 發表於 20-3-22 11:18
如只是武漢源頭, 唔會傳到咁廣咁遠

全球化,一粒左毒,好快就可以傳到世界各地。
任何國家都不可獨善其身。

珍珠宮

回覆樓主:

我只知道十幾年前的沙士無咁多疑點,是自己中國人吃出來的禍無可否認。

但這次真係太多疑點了,而且這些疑點都出自外國專家的科學數據分析,又真的難以置信嘅。

珍珠宮

ddkaka 發表於 20-3-22 13:10
化學生物學教授Richard Ebright
轉貼
以下的視頻,訊息量很大

請問有冇人知呢個學者係咩國家?

大宅

JAlove 發表於 20-3-22 14:56
呢個人民日報用繁體字咁得意嘅?
係個Cap圖姐
當然你可以話佢改圖既

珍珠宮

gcyn 發表於 20-3-22 12:50

大家咁話,什麼疑似、有傳、估計都係異曲同工

首頁
12345...21

尾頁

跳至