美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

依家出街前都會算一算,將所有要做既野迫喺同一日,月頭一次過做facial同埋去KP植眼睫毛。如果大家都有植開,一齊share下d相~
我自己都幾鍾意植完眼睫毛之後,
化個簡單既眼妝,鍾意就搽眼影,懶d就畫半條眼線喺眼尾就ok~
3月10 做完facial去植眼睫毛,完當下,叫c6幫我影

3月13 出街戴口罩少不免,化下口罩妝換下心情

3月15 一條都未甩,正面睇睇

3月20 喺屋企好悶,諗住試下化妝

自拍真係好難影
到底點解其他jm分享d植完d相咁靚,可唔可以教下我

大宅

靚靚想問jm最近都會化全妝?

男爵府

好靚呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)整到幾多錢?我心思思都想整,但驚甩果時會好肉酸

複式洋房

我都有植過睫毛,但唔知點解好易打KICK,睇完你d相好靚又有心癮,好想植返,但又好怕打kick

男爵府

無糖茶妹 發表於 20-3-23 18:42
依家出街前都會算一算,將所有要做既野迫喺同一日,月頭一次過做facial同埋去KP植眼睫毛。如果大家都有植開 ...

你整得好自然好靚呀

複式洋房

Where you go to do ah? Thanks

男爵府

劉姥姥 發表於 20-3-24 18:56
靚靚想問jm最近都會化全妝?

喺屋企無野做就會懶,懶懶下無得出街就會著新衫試下妝,都係睇youtube學下新妝

男爵府

carman2412 發表於 20-3-24 21:49
好靚呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)整到幾多錢?我心思思都想整,但驚甩果時會好肉酸
...

$1080/160條,如果你唔植咁多會再平啲
日式植甩既過程都自然,因為今次唔係我第一次植架啦

男爵府

嘉比嘉比88 發表於 20-3-24 23:12
我都有植過睫毛,但唔知點解好易打KICK,睇完你d相好靚又有心癮,好想植返,但又好怕打kick
...

有無密住梳?沖完涼有濕氣,d睫毛會痴埋左,沖完快快手印乾,之後一定要梳!
梳完d睫毛會翹返,我試過有次植完懶唔梳,d睫毛係好易向下drop,就會好易痴埋一舊,好快甩

男爵府

菠蘿腸 發表於 20-3-25 17:30
Where you go to do ah? Thanks

我喺一樓講左喺KP植呀~

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無糖茶妹 發表於 20-3-23 18:42
依家出街前都會算一算,將所有要做既野迫喺同一日,月頭一次過做facial同埋去KP植眼睫毛。如果大家都有植開 ...

呢個款幾自然

男爵府

good_pig 發表於 20-3-26 00:50
呢個款幾自然

我都覺,我揀左娃娃款,中間長

複式洋房

無糖茶妹 發表於 20-3-25 21:45

有無密住梳?沖完涼有濕氣,d睫毛會痴埋左,沖完快快手印 ...

咁我又無密住梳完全唔知因為濕氣,感謝分享
你真係植得好靚

首頁

尾頁

跳至