親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

travling 發表於 20-9-18 16:01
係呀, 要航空公司取消你先可以, 自已取消係冇賠償架

請問就你情況,航空公司幾時發電郵通知你航班取消。

我想看看,我訂了10月航班,預計幾時會收到航空公司電郵通知,謝謝。

別墅

SSKwny 發表於 20-9-18 16:06
請問就你情況,航空公司幾時發電郵通知你航班取消。

我想看看,我訂了10月航班,預計幾時會收到航空公司 ...

我都買左10月,一路都等緊佢通知,你幾多嗎?

大宅

小丸丸 發表於 20-9-18 22:59
我都買左10月,一路都等緊佢通知,你幾多嗎?

我買左10月尾,上網搵又冇航班資訊,甘唯有等佢電郵通知。

別墅

SSKwny 發表於 20-9-19 09:55
我買左10月尾,上網搵又冇航班資訊,甘唯有等佢電郵通知。

我都係10月尾,激死,而家都唔通知

大宅

小丸丸 發表於 20-9-19 10:45
我都係10月尾,激死,而家都唔通知

就算收到通知,都有排夠,打停輸數

別墅

SSKwny 發表於 20-9-19 11:47
就算收到通知,都有排夠,打停輸數

10月出發,仲未有收到通知取消,想點???

大宅

小丸丸 發表於 20-10-6 18:37
10月出發,仲未有收到通知取消,想點???

https://udn.com/news/story/6811/4912223

雖然暫只系日本線,但睇黎退款都凍過水。

珍珠宮

2020勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

travling 發表於 20-9-15 12:58
我收到email後好快收到退款, 你再等下, 唔同銀行又唔同退款快慢(當時我問匯豐佢都話冇退款點知第二日就收 ...

我早幾日收到信,查單成功,終於退回錢,4月頭到而家

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊