想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

想請問條線好淺色,咁係咪算有咗呢?我已年過40,上年11月小產過,前兩個星期先開始睇中醫調理,應該係未睇中醫前已經中咗,我平時經期好準,每個月都係28日,我今日睇中醫,中醫話唔係好摸得到個脈,話可能剛剛有,仲細,遲多一個星期再去睇會好啲,咁中醫開咗啲藥比我,大家覺得係咪照飲呢?多謝...

大宅

2020勳章

大吉大吉 發表於 20-3-24 16:00
想請問條線好淺色,咁係咪算有咗呢?我已年過40,上年11月小產過,前兩個星期先開始睇中醫調理,應該係未睇 ...

唔淺啦, 中咗

大宅

想請問條線好淺色,咁係咪算有咗呢?我已年過40,上年11月小產過,前兩個星期先開始睇中醫調理,應該係未睇 ...

恭喜

民房

中左喇,恭喜準媽媽

洋房

條線都好明顯啦! 恭喜晒呀! ❤️❤️❤️

複式洋房

恭喜晒呀!健健康康!

複式洋房

恭喜晒你呀!中啦中啦
接住你啲福氣 吸一吸先

中醫明知你可能中咗 應該會開啲有咗都得嘅藥
不過 都係問多次醫師比較好

男爵府

回覆樓主:

jm你點呀?
睇左醫生拎証明未?
同睇中醫記得同中醫講聲,
個時我睇中醫佢把到好弱脈
都唔敢開啲太補既藥呀,加油(emoji)
好孕呀!

大宅

回覆樓主:

多謝各位,我星期一自己驗咗,星期五自己會驗多次,即日會再去睇醫生攞証明,哩幾日嘅心情好忐忑不安,因為上次小產咗,今次成日都會仍住仍住會唔會又唔得,又會成日feel吓個身體有咩感覺,我到而家都冇乜懷孕嘅反應,除咗之前幾日肚谷谷,哩兩日又冇咗哩啲感覺,個胸又冇谷過,亦冇孕吐感覺,只係知到自己未有經期到,同埋知道自己有咗,個心真係好驚好唔舒服,擔心到瞓得唔好,直頭係晚晚都眼光光等天光,完全唔覺得眼瞓。上次個經歷同經驗真係好差好差,我真係唔想又係咁,我已經book咗產檢,要差唔多4月中先有得睇,我好希望今次可以順順利利

男爵府

大吉大吉 發表於 20-3-26 21:40
多謝各位,我星期一自己驗咗,星期五自己會驗多次,即日會再去睇醫生攞証明,哩幾日嘅心情好忐忑不安,因為 ...

放鬆心情,加油呀

民房

大吉大吉 發表於 20-3-26 21:40
多謝各位,我星期一自己驗咗,星期五自己會驗多次,即日會再去睇醫生攞証明,哩幾日嘅心情好忐忑不安,因為 ...

恭喜 放鬆心情 加油呀

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊