自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章

麥當勞餐廳發言人指,因應新冠肺炎疫情持續,McDonald明日(25日)起至4月7日,所有餐廳連續兩星期、每日傍晚6時後不設堂食服務,只提供外賣及24小時麥麥送安排,以保障員工及食客安全。
最新安排如下:
為配合營運新安排及向港人打氣,於每日下午 6 時至午夜 12 時使用 24 小時麥麥送訂餐服務,一律免運費。

另現時不少市民仍然要出外工作,3 月 30 日起將再度推出大受歡迎的 Double 系列。

四款美食的優質材料加倍升級,包括 Double 魚柳飽、Double 麥樂雞 (共 12 件)、Double 豬柳蛋漢堡和 Double 芝士安格斯。 3 月30 日起星期一至五(公眾假期除外)晚上 6-9 時,此系列更會以打氣價發售,讓上班人士放工後能於晚餐時段享用,補充能量:Double 魚柳飽和 Double 麥樂雞 (共 12 件)超值套餐以港幣$35 發售、Double 豬柳蛋漢堡超值套餐以港幣$38 發售,而 Double 芝士安格斯超值套餐以港幣$45 發售。

伯爵府

2024勳章

另外,麥當勞餐廳暫不接待正接受強制檢疫人士,但相關人士可透過外送服務享用美食,如外送地址屬於確診或家居隔離人士的住所名單內,外送員會將食物派送至大廈大堂,以達致零接觸取餐。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200324/bkn-20200324174620686-0324_00822_001.html

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

好耐冇食麥記,以前一到夏天就比班長者或麥難民長期霸住啲位,唔知今次夜晚禁堂食會唔會趕人走,要趕又趕唔趕得走

子爵府

蛋花湯 發表於 20-3-24 18:13
另外,麥當勞餐廳暫不接待正接受強制檢疫人士,但相關人士可透過外送服務享用美食,如外送地址屬於確診或家 ...

隔離緊點落大堂攞餐

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

蛋花湯 發表於 20-3-24 18:08
麥當勞餐廳發言人指,因應新冠肺炎疫情持續,McDonald明日(25日)起至4月7日,所有餐廳連續兩星期、每日傍 ...

我錯重點,個打氣價都唔覺抵

公爵府

回覆 youjump 的帖子

趕到
期待2019

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

贊成

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

牛牛牛牛 發表於 20-3-24 19:23

係,咁嘅價錢唔使食麥記。

禁止訪問

子爵府

牛牛牛牛 發表於 20-3-24 19:23

同感

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

youjump 發表於 20-3-24 19:00
好耐冇食麥記,以前一到夏天就比班長者或麥難民長期霸住啲位,唔知今次夜晚禁堂食會唔會趕人走,要趕又趕唔 ...

如果佢唔做堂食,可以索性唔開門,咪有理由唔比佢哋留低。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

docomo 發表於 20-3-24 19:37
如果佢唔做堂食,可以索性唔開門,咪有理由唔比佢哋留低。

有外賣自取吧?

公爵府

牛年勳章

good_pig 發表於 20-3-24 19:48
有外賣自取吧?

男爵府

double麥樂雞又可以拎去煮餸

水晶宮

回覆 蛋花湯 的帖子

根本外國好多麥記係沒座位,比人企係度食完走。香港麥記可參考下。即使堂食都最好設時限。

首頁

尾頁

跳至