網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

唔知點解早兩日Amazon突然冇左呢嗰服務,唔見左呢段紅色字,一向買開野都冇問題,唔知係我戶口問題定係佢地網站既問題,大家有冇遇過同樣嘅問題,你哋可以幫忙chick 入去睇睇嗎?同埋我買3xx蚊野埋單變咗千七蚊,送貨日由原先Amazon globe的6-10天變成 2至28日, 吓到我依家吾敢買,究竟咩事?

男爵府

2023年兔年勳章

美國疫情嚴重,多左好多人網購。你諗下HK 之前幾間大既網上超市都做到爆單就知。
我有好多買開既野都唔送來HK 了。

大宅

畀面勳章

katy_mama 發表於 20-3-24 20:21
美國疫情嚴重,多左好多人網購。你諗下HK 之前幾間大既網上超市都做到爆單就知。
我有好多買開既野都唔送來 ...

咁即係應該吾係我acc既問題?我係見平常出現free shipping over$49 usd個icon都冇咗,幾件平常買開約400hkd既野依家變成1007hkd,同埋平日Amazon globe ship 既6-10日,變成2-28日,所以我就上嚟問吓吾知咩事?thx.

男爵府

2023年兔年勳章

fegie 發表於 20-3-24 20:29
咁即係應該吾係我acc既問題?我係見平常出現free shipping over$49 usd個icon都冇咗,幾件平常買開約400hk ...

唔係你Account 問題,我早幾個星期先買左轉,有件貨之前都有 over $49 free ship 既打算再買,宜家都冇左。
好多連送都唔送HK。

大宅

畀面勳章

katy_mama 發表於 20-3-24 20:37
唔係你Account 問題,我早幾個星期先買左轉,有件貨之前都有 over $49 free ship 既打算再買,宜家都冇左 ...

哦,原來係咁,謝謝katy_mama你既回覆,之前吾知真係嚇我一跳,thanks very much for you.

大宅

係咪疫症期間都無over $49 free delivery,我今日上仲未有

別墅

Annettelabelle 發表於 20-5-11 21:50
係咪疫症期間都無over $49 free delivery,我今日上仲未有

我懷疑係,我本來尋日想落單,但運費超貴

首頁

尾頁

跳至